Jump to content
POLITISTI.ro

Întâlnire poliţişti.ro în anul 2014

Sache

Recommended Posts

Iniţiez acest topic pentru a reuşi să ne întâlnim şi în anul 2014. Avem timp destul pentru a stabili locaţia dar şi data exactă. Sper şi îmi doresc ca anul acesta să fim mai mulţi la această întâlnire. S-a deschis lista cu propuneri! Baftă!

• Upvote 1
  • Moderator

Propuneti locatii si perioade pentru a deschide un pool sa votam.

Eu as propune tot prin zona Bv ca e in centrul tarii si pot ajunge mai multi la intalnire.

Nu cred ca e bine in lunile caniculare iulie-august ca se suprapun concediile.

• Upvote 2
  • Moderator

Prezent şi eu, indiferent unde şi când hotărâţi. Şi eu zic că în zona din centrul ţării ar fi cel mai bine.

• Upvote 1

Susţin cele de mai sus. Cel mai bine ar fi undeva în centrul ţării, dar pentru a ne întâlni vin oriunde în ţară.

Sparg eu gheata si propun urmatoarele perioade: 13 - 15, respectiv, 20 - 22 iunie 2014, intr-o locatie din Brasov sau din imprejurimi.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nimic? Nimic? Ne ascundem in spatele unui username?

Trece timpul si nu reusim sa stabilim o data de intalnire? Suntem atatia si degeaba? :( Pacat!

• Moderator

Dacă e întâlneală eu zic că discutăm de un weekend, ceva de genul două nopti sau doar una pt cei ce vin sâmbătă dimineata, după care să plecăm duminică după amiază.

• 4 weeks later...
  • Moderator

Nu vrea nimeni un week-end la aer de munte, cu un gratar, un pahar de vorba si de vin cu prietenii de pe forum?

Coosstti, ne poti sprijini cu o recomandare pt. o locatie cel putin la fel de interesanta ca data trecuta?

Carnatii de Plescoi ii aduc eu :)

• Upvote 1

Eu propun in week-endul 18, 19, 20 iulie in Brasov si merg pe mana lui Coosstti. Daca si voi sunteti de acord va rog sa confirmati astfel incat sa putem rezerva atat locatia cat si zilele libere din timp.

• 1 month later...
  • Moderator

Ieri am mai intrat şi butonat puţin prin photoshop. Şi mi-am adus aminte de întâlnirea/cupa politisti.ro.

post-2-0-83892500-1406361470_thumb.png

Nu mai sunt şi alţi amatori? Hai să o facem, chiar dacă suntem puţini interesaţi.

• Upvote 1
  • Moderator

12-14 septembrie? Trec si concediile de vara programate, e si timp pt organizare, ne intra si banii de salariu de pe 12... Locatia mai ar ramane de stabilit.

• Upvote 1
  • Moderator

E o problemă cu poligoanele ăstea, nu prea mai sunt disponibile. Trebuie să căutăm şi să găsim unul.

Poligonul de la Piteşti a fost închis în urma reclamaţiilor făcute de vecini. :(