Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare bani dati avans pentru un serviciu

Postare recomandată

Publicat

buna ziua !

acum 9  luni cineva mi-a promis un servici bun in schimbul unei sume de bani mare,  banii au fost dati , timpul a trecut din luna in luna ma tot amana cu angajarea pana in decembrie cand i-am spus ca nu mai vreau si ca imi vreau banii inapoi, mi-a spus ca nu se mai poate decat sa ma angajeze si amanandu-ma din nou pana pe 15 ianuari cand a trecut si data de 15 mi-a spus ca nu se mai poate sa ma angajeze dar ca o sa imi returneze banii si din nou au inceput amanarile si mincuni . cum pot face sa imi recuperez banii legal?

Publicat

mai in amanunt va rog daca se poate . nu exista si posibiliatea sa am si eu probleme legale avand in vedere ca am dat banii?

• Moderator
Publicat

Fiind vorba despre o neînţelegere intervenită între părţile unui raport comercial, soluţionarea acestui litigiu este de competenţa instanţei civile ori comerciale. Astfel de fapte care exced competenţele poliţiei, ori altfel spus, poliţia nu se ocupă cu recuperări.

Publicat

mai in amanunt va rog daca se poate . nu exista si posibiliatea sa am si eu probleme legale avand in vedere ca am dat banii?

multumesc 

• Membru
Publicat (modificat)

Pentru mai multe amanunte o sa trebuiasca sa consultati un avocat!

O zi buna!

Modificat de cipri83
  • Moderator
Publicat

Si depinde unde trebuia sa te angajeze respectivul... Banuiesc ca nu la el la firma, ci undeva pe la stat, corect?

• Moderator
Publicat

Dacă banii daţi de tine erau cu titlu de şpagă ori pentru ceva trafic de influenţă, sigur că da, poţi avea probleme, de aceea colegii mei ţi-au recomandat să consulţi un avocat.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Pe viitor, NU mai încerca să dai şpagă! Nu e nicio diferenţă între cel care dă şi cel care primeşte mită.

• Apreciez 1
  • 5 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua! As dori sa știu dacă mai pot recupera o suma de bani pe care am dat-o unor persoane, doar în baza unui act de mana făcut între mine și ei. Suma reprezinta un avans pentru o lucrare, iar aceștia au dispărut și nu au mai executat nici o lucrare. Pe acea hârtie este și stampila firmei lor și semnăturile lor cu toate datele din buletin. Va mulțumesc anticipat! 

• Marius a modificat titlul în Recuperare bani dati avans pentru un serviciu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.