Jump to content
POLITISTI.ro

Cum este de permanenta

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

As m-ai fii interesat de un lucru cum este de permanenta care e programul ,dureaza si sambata si duminica.Am inteles ca se merge la lucru si pe urma se mai fac cateva ore de patrulare dar in rest ce mai este?

Va multumesc

Publicat

O sa zici ca avem ceva cu tine dar....eu unul chiar nu inteleg la ce te referi?!

Oare vrei sa stii programul de lucru al unui politist? Ei bine, acesta difera de la post la post, de la sectie la sectie, de la birou la birou, dar tu trebuie sa stii un singur lucru: atat timp cat esti politist "vei fi mereu in slujba cetateanului"! Concluziile le tragi singur.

Publicat

Se vede ca principalul tau dusman este gramatica limbii romane.Fac un apel la toti forum-istii sa nu mai raspunda la toate topicurile tale atat timp cat iti bati joc de acest forum prin exprimarea ta.... :doh:  :doh:  :doh:  :doh:

• Apreciez 2
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.