Jump to content
POLITISTI.ro

Am pierdut toate documentele

Postare recomandată

Publicat

Ma numesc Bardas Marian Radu locuiesc in Olanda cam de 3 ani am avut ghinionul de ami pierde portofelul cu toate documentele: buletin, permis de conducere etc .Intrebarea mea este in cazul permisului de conducere cat timp dureaza sa il declar pierdut si sa obtin unul nou si daca trebuie sa mai fac fisa medicala ca am inteles ca nu trebuie facuta in cazul in care permisul nu era expirat domiciliul il am in Tulcea va multumesc !!!

Publicat
În caz că vrei să-ţi schimbi permisul auto pentru că ţi-a expirat, l-ai pierdut, ţi-a fost furat, s-a deteriorat, sau ţi-ai schimbat numele*, iată care sunt actele de care ai nevoie:

• Cererea-tip;

• Fişa deţinătorului permisului;

• Actul de identitate -› original + copie;

• Dovada plăţii contravalorii permisului (68 de lei – se plăteşte doar la CEC);

• Permisul a cărui preschimbare o soliciţi;

• Fişa medicală (eliberată de o unitate autorizată de asistenţă medicală) din care să rezulte că eşti apt pentru a conduce autovehicule/tramvaie -› original + copie (Atenţie: Este necesară doar la eliberarea unui permis cu o nouă valabilitate administrativă).
Publicat

de unde pot face rost de o copie a permisului ? sau datele de pe el ?

ESTE POSIBIL SA POT FACE ROST DE O COPIE A PERMISULUI DE CONDUCERE ?

Publicat

Vali72  ti-a zis copie a cartii de identitate. Inainte de a-ti face permisul trebuie sa-ti faci actul de identitate. Alte copii ale actelor tale nu gasesti pe nicaieri.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.