Jump to content
POLITISTI.ro

Calculul perioadei de suspendare a permisului

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Bună seara.

Mă puteți lămuri va rog Cum se calculează numărul zilelor de suspendare a permisului în următoarea situație?

- 21.02 întocmire dosar penal pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice cu 0.42, dovada fără drept de conducere

- 28.02 prelungire a dreptului de a conduce pana la soluționare

- 05.03 analize la sânge 0.70 ,întocmire proces verbal de contravenție, dovada veche luată și eliberata alta fără drept de conducere cu data de 05.03

Am plătit amenda, am promovat testul, memoriu făcut. De ce perioada de 30 de zile se calculează începând cu data de 05.03 ?

Va mulțumesc anticipat.

Modificat de dan2014
Publicat (modificat)

Pentru ca din acel moment a inceput perioada ta de suspendare. Perioada de timp in care nu ai dreptul sa conduci auto se considera perioada de suspendare.

Daca nu solicitai prelungirea dovezii termenul se calcula incepand cu data constatarii faptei.

Modificat de 25tess
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Daca mi-a fost luat permisul in data de 14.02.2016 de catre Politia Rutiera, pentru consumarea bauturilor alcoolice la volan, primind o suspendare de 120 de zile, deoarece n-am promovat testul de cunostinte, cand imi pot ridica permisul? Nu inteleg foarte bine cum se calculeaza. Din cate am calculat eu ar trebui sa il iau pe data de 13.06.2016. Va rog, putin ajutor. Multumesc frumos si sa aveti o zi buna.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.