Light Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Salut ! sunt elev in clasa a 11-a la un liceu tehnologic si imi doresc foarte mult sa devin politist , singura problema este ca in clasa a9-a si a 10-a am avut media mai mica de 8 iar la purtare am avut mereu 10 . Sunt sportiv proba fizica nu este o problema . E posibil sa intru in academia de politie ? Edited March 27, 2014 by Light Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted March 27, 2014 Membru Share Posted March 27, 2014 Este posibil, daca inveti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BogdanAlx Posted March 27, 2014 Membru Share Posted March 27, 2014 Atat timp cat vei avea la sfarsitul liceului media generala la purtare minim 8 si vei trece bacul nu va fi nici o problema,desigur cu mentiunea lui George. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Light Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 Multumesc pentru raspunsuri , acum trebuie sa trag tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts