Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere politie 2014

Criss77

Recommended Posts

Salutare tuturor. Ma numesc Cristi si as vrea si eu sa devin politist : D

Nu ma atrage salariul ci din contra partea profesionala (respectul in societate )" poate prea multe seriale politiste dauneaza :emo-box: "

As avea si eu niste intrebari legate de admitere. "STIU" ca gasesc pe alte Topi. dar dc sa nu imi fac eu unu : D

Constitutia mea 1.83  /  86 kg durduliu cu masa "musculara", varsta 22 ani - Cluj

1. Probele sportive au ramas aceleasi , sa schimbat ceva ?.... se aud zvonuri - tractiuni , flotari... :shock:  nu ca as avea o prob sa le fac ?

2. Alergarea 50 m - prob de rezistenta , alerg in jur de 40-60 min circa 12-14 km pe "BANDA"

dar am observat cand joc baschet obosesc in 30 min..  si nu alerg tot timpul ca pe banda...

Sa inlocuesc banda cu alergatul in parc ? sau sa le combin ?  :good: Care a fost modalitatea voastra de antrenament ?

3. Aruncarea mingi medicinale , jucand aprop. in fiecare zi baschet imi da un avantaj.. B-)

dar am observat si dezavantaje arunc cu o mana de 3 ori cu cat arunc cu 2 .. MINGE DE BASCHET nu medi !!

exercitile Umeri - Tricepes - Biceps ajuta...ironic ? sau doar imi i au tinte pe strada si exersez aruncarea  :))

Care a fost modalitatea voastra de antrenament ?

Optez pentru Scoala de Politie Septimiu Muresan Cluj 2014 

Orice sfat e bine primit Multumesc 

• Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.