Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere politie 2014

Postare recomandată

Publicat

Salutare tuturor. Ma numesc Cristi si as vrea si eu sa devin politist : D

Nu ma atrage salariul ci din contra partea profesionala (respectul in societate )" poate prea multe seriale politiste dauneaza :emo-box: "

As avea si eu niste intrebari legate de admitere. "STIU" ca gasesc pe alte Topi. dar dc sa nu imi fac eu unu : D

Constitutia mea 1.83  /  86 kg durduliu cu masa "musculara", varsta 22 ani - Cluj

1. Probele sportive au ramas aceleasi , sa schimbat ceva ?.... se aud zvonuri - tractiuni , flotari... :shock:  nu ca as avea o prob sa le fac ?

2. Alergarea 50 m - prob de rezistenta , alerg in jur de 40-60 min circa 12-14 km pe "BANDA"

dar am observat cand joc baschet obosesc in 30 min..  si nu alerg tot timpul ca pe banda...

Sa inlocuesc banda cu alergatul in parc ? sau sa le combin ?  :good: Care a fost modalitatea voastra de antrenament ?

3. Aruncarea mingi medicinale , jucand aprop. in fiecare zi baschet imi da un avantaj.. B-)

dar am observat si dezavantaje arunc cu o mana de 3 ori cu cat arunc cu 2 .. MINGE DE BASCHET nu medi !!

exercitile Umeri - Tricepes - Biceps ajuta...ironic ? sau doar imi i au tinte pe strada si exersez aruncarea  :))

Care a fost modalitatea voastra de antrenament ?

Optez pentru Scoala de Politie Septimiu Muresan Cluj 2014 

Orice sfat e bine primit Multumesc 

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Sfatul meu este sa cauti pe forum.
Gasesti raspunsuri la tot ce te intereseaza legat de scolile de politie si Academie

Publicat

Maturizeaza-te si trezeste-te la realitate , cel mai bun sfat din partea mea.

• Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.