Jump to content
POLITISTI.ro

Semnul de incepator


tess

Recommended Posts

Am permisul de 7 ani, dar n-am condus mai deloc. Mi-am cumparat masina acum cateva luni, dar inca n-am condus-o. Intrebarea mea este: pot folosi semnele de incepator daca am permis de atata timp dar n-am condus pana acum? Multumesc in avans de raspuns.

  • Upvote 3
Link to comment
  • Moderator

Sigur că îl poţi folosi. Legea nu te mai obligă să-l foloseşti, dar nici nu îţi interzice. Rolul acestui semn este de a-i averiza pe ceilalţi participanţi la trafic că este vb de un conducator auto fără experienţa şi îndemânarea căpătate în mod normal, asta pentru a fi mai atenţi şi mai îngăduitori.

Din păcate mentalitatea românului de buric al pământului este în contradicţie directă cu ideea de toleranţă şi îngăduinţă în traficul rutier pentru cei ce au nevoie de aşa ceva. Te vei lovi de mulţi proşti în trafic, care în loc să reacţioneze cum ar fi normal îşi vor etala frustrările şi limitele. Baftă multă şi nervi de oţel, din păcate te vei convinge în timp că drumurile patriei sunt pline de proşti parveniţi.

  • Upvote 6
Link to comment
  • Member

Intr-o tara cu atatia "cetateni" inconstienti la volan, este imbucurator sa mai vezi si oameni care pot privi obiectiv la capacitatile lor de conducator auto. E ca o gura de aer proaspat. Bravo tess, bravo!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.