Jump to content
POLITISTI.ro

Politia criminalistica

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Eu sunt Alex Enea, un tanar de 15 ani si recent am dat de forumul vostru, eu mai umblu pe un forum specializat SPAM!

Mi s-a parut interesanta meseria legata de criminalistica si la scoala mi s-a cerut o compunere pe tema ''Vreau sa devin''

Vreau sa devin ...

Viitorul ne rezerva multe in viata. Toti avem idealuri, visand la o meserie ideala, aratand lumii de ce suntem in stare. Fiecare dintre noi spera sprijin din partea familiei si a prietenilor. De la o varsta proaspata ne-am pus intrebarea ''Ce o sa ma fac cand o sa cresc mare'' ? Eu mi-am dorit sa am mai multe meserii, dar odata cu trecerea timpului alegerea mea s-a schimbat. Imi doresc sa ajung la politia criminalistica. Criminalistica este o stiinta ce elaboreza mijloeace si metode tehno-stiintifice sau procedee tactice destinate descoperirii, ridicarii, examinarii si interpretarii probelor juridice. Stiu ca acest lucru nu este usor si ca nu totul va fi cum imi doresc, dar stiu sigur ca nu voi lasa viitoarul sa ma doboare. 
 Criminalistii sunt persoanele care aduc probe, le analizeaza, apoi trimit  concluziile anchetatorilor. Pentru aceasta meserie ai nevoie de curaj deoarece nu oricine este dispus sa lucreze in acest domeniu. In cazul in care exista cadavre cu identitate necunoscuta si peste care a trecut timp pana sa fie descoperit, acesta va trebui fotografiat intr-o stare recenta de imeaginea pe care o avea inainte sa fie in viata. Pentru ca pielea sa revina la culoare normala decedatul trebuie machiat. Tot in domeniul persoanelor decedate fara identitate, criminalistul il dezbraca pe respectiv si ii studiaza fiecare parte a corpului pentru a gasi eventuale semne. 

Uitati ce-am facut, rog sa veniti cu informatii noi :D Gen ce conditie ar trebui sa ai, informatii legate de meseria asta  2-3 randuri fiecare ca sa imi fac niste idei, RESPECT PENTRU CEI DE LA POLITIA CRIMINALISTICA
Modificat de Cristi
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.