Jump to content
POLITISTI.ro

Am nevoie de ajutor,va rog!


careeste

Recommended Posts

 Buna ziua! Am o mica problema si am nevoie de ajutorul dv. Acum cateva zile am facut schimb de telefoane cu un baiat . Eu i am dat toate actele de la al meu in timp ce el si a pastrat factura ,chitanta la al lui  fara sa stiu .Telef lui nu l am folosit pt ca am observat a doua zi ca nu citeste simul .(s a stricat un pin atunci cand el si a scos cartela) Telefonul l am dus la servce pt reparatie.  Apoi fostul proprietar m a sunat ca isi vrea telefonul inapoi ca nu ii place al meu.(nu avea nici o problema de functionare) .I am spus ca il am in service si nu se poate momentan .Eu trebuie sa platesc reparatia acum, Acum e nemultumit de schimb si isi vrea telefonul inapoi. A zis ca daca nu il dau inapoi il declara furat .Ce vina am eu daca nu ii place telef meu?  Nu este furat .El are datele mele in fostul meu telefon .Schimbul a fost facut de comun acord dupa ce am facut proba ca telf merg. Puteti sa imi spuneti ,va rog mult, ce prevede legea in aceste cazuri? Se poate vedea si pe o camera de luat vederi de la mcdonald s cum stam la masa si discutam. Deci de ce sa declare furat din moment ce am facut schimb de comun acord. Multumesc anticipat!

Link to comment
  • Moderator

Câți ani ai?

PS: Cel care postează trebuie să creeze topicuri cu titluri cât mai clare şi semnificative pentru discuţiile din forum, prin care să ofere informaţii despre postare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problemă. Cine mă poate ajuta?")

Rolul titlului este acela de a identifică uşor natură discuţiei/problemei după citirea acestuia.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.