Jump to content
POLITISTI.ro

Forex

sebiv

Postare recomandată

Publicat

De 2 saptamani ma documentez despre tranzactiile FOREX si vreau sa aflu daca avem pe forum colegi interesati sau care tranzactioneaza (chiar de pe conturi demo) pe piata FOREX?

Publicat

Si eu ma declar o persoana interesata de subiectul FOREX...De ceva timp ma documentez pe tema asta, dar inca nu am curajul sa procedez mai departe.Daca sunt colegi sa ne dea sfaturi practice referitor la aceasta piata, le multumesc anticipat!

Publicat

As avea o vaga experienta in domeniu.Mixta pana acum.Prima chestiune este ca fiecare are stilul propriu,personalitate unica si prin urmare nu exista solutii universale.

A doua ar fi ca un cont demo e vax albina.Trebuie sa bagi bani reali,cat de putini.Cand vezi ca merge,atunci te poti baga mai substantial.Daca nu merge a,i capatat experienta fara sa ramai in izmene.

Daca reusesti sa faci de 2-300% pe an esti cel mai tare.Dar sistemul e facut in asa fel incat sa te jumuleasca.E ca la razboi-90% sunt victime,9% sunt luptatori iar 1% sunt marii sefi.

Publicat

Forexul în sistem demo e foarte ușor, impresionant pot sa spun, dar de îndată ce tranzacțonezi pe bani reali este cu totul altceva, brusc calendarul economic afișat de ei nu mai corespunde cu realitatea, astfel intri pe pierdere și în scurt timp pierzi tot, deși tu ai interpretat corect previziunile economic. Forexurile nu sunt de încredere. Baftă! :emo-yessir:

Publicat

Poate incercati tranzactiile de pe PLUS 500 . Am inteles ca sunt mai seriosi . Poate documentati terenul si faceti specificatii pe aici . Pe mine ma intereseaza acest PLUS500 . Are si demo la fel ca si FOREXUL. Asteptam sfaturi in domeniu . :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.