Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebare


Nemiroff

Recommended Posts

un prieten a "cumparat" un pont de meci de la unu cu o pagina de facebook . a facut transferul prin western union , suma 150 lei . Toate au decurs ok , numai pontul oferit de domnul respectiv nu a iesit castigator .

Ce se poate face in aceasta situatie ? Astept un raspuns , multumesc .

Precizare : respectivul este roman .

Link to comment

 Ceva, ce se numeste fler , ma face sa cred ca acel prieten caruia i s-a intamplat ,,beleaua,, esti chiar tu. Nu poti proba ca ai fost inselat, mai mult pe chitanta de transfer a banilor nu exista o explicatie pentru ce au fost expediati.  Asadar in limbaj mai academic se numeste taxa pe ........lipsa de inteligenta !

Link to comment
  • Member

Ce se poate face in aceasta situatie ? Astept un raspuns , multumesc .

 

Sa pariezi si a doua oara.

 

Ce ne spui tu e ca si cum ai cumparat bilete la loto si ai vrea sa depui plangere ca nu ai castigat.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Daca nu ar exista netoti, nu ar exista smecherasi...tu unde crezi ca te situezi? In ce clasa? Din prisma celui pacalit, unde m-am situat si eu odata, iti spun ca nu ai nevoie decat de o singura experienta de genul asta care sa iti spuna in ce echipa joci...asta ca tot veni' vorba de "ponturi" si de "meciuri"... Nu mai pune botu'! se zice in limbajul "academic"...pe care toti il stim dar il folosim doar in ...situatii...hai sa zicem speciale...

Lord, flerul e ceva ce vine cu varsta si cu acumularea de experiente, poate, domnul (domnisorul) care a initiat postul se situeaza la inceput de drum...orice lectie, e binevenita daca nu are consecinte mega-extra-giga-hecta-grave...(iertata-mi fie hiperbola) :)

 

7 ani de'acasa - priceless!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.