Jump to content
POLITISTI.ro

Nelămurire privitoare la o reclamatie despre o persoană sechestrată

Postare recomandată

Publicat

buna ziua.....daca v-a fi nevoie voi da toate datele necesare, doar unui oficial, am o problema.....imi e frica sa ma duc la sectia mea de politie findca stiu ca voi fi luat in batjocura de cei de aici. acum circa o saptamana m-a contactat o veche prietena din orasul meu, nu mai stiam nimic de ea de vreo 2 ani. a inceput sa planga si sa imi povesteasca prin cate a trecut de cand a plecat de aici....(nu vreau sa va plictisesc punandu-va sa cititi, insa nu stiu daca fac bine implicandu-ma) intr-un final mi-a zis ca ar veni acasa insa nu poate, m-a rugat sa ii trimit bani pentru autobuz. i-am zis ca o ajut cu cea mai mare placere, dupa asta ea mi-a zis ca este tinuta cu forta intr-un "puf" in Duisburg Germania. mi-a dat numele tipului care a luat-o din tara, care este acolo cu ea, am datele ei. numarul ei de telefon pe care a zis sa il dau politiei in caz de nevoie, nu stiu cum sa procedez. va rog sa ma ajutati cu un raspuns. multumesc anticipat

• Membru
Publicat (modificat)

Cine ti-a bagat ideile astea tampite in cap...ca vei fi batjocorita la sectia de Politie? Ar fi bine sa te duciacolo si sa le spui ce ti-a transmis prietena ta...care se pare din cele prezentate de tine ca este victima traficului de carne vie!Asta daca vrei sa o ajuti!

Modificat de cipri83
Publicat

Cu cat eziti mai mult si stai pe ganduri,cu atat prietena ta va suferi mai mult acolo...daca treaba e pe bune,mergi imediat la politie...nu te juca cu chestii din astea...

• Membru
Publicat

Mergi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean de la tine şi întreabă de cei de la Crimă Organizată. Vei fi ajutată cu siguranţă!

• Apreciez 1
Publicat

Daca are telefon de ce nu suna la politia din Germania? Daca i-ai trimis bani de autobuz si poate sa-i scoata de la banca inseamna ca poate sa fuga din PUF. Parerea mea e ca te-a tepuit.

• Apreciez 1
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

FreeWill dacă doreşti să ajuţi persoana respectivă, trebuie cât se poate de repede să mergi la poliţie şi să povesteşti totul. Mai departe poliţiştii ştiu ce au de făcut.

Nu mai ezita, dacă vrei cu adevărat să-ţi ajuţi prietena/cunoştinţa.

Publicat

va multumesc pentru raspunsuri. maine dimineata asta am sa fac. sper ca sectia mea de politie sa imi dea intr-un fel sau altul o mana de ajutor. si sa raspund si lui jabc.....nu nu i-am trimis bani in germania findca nici afara nu i se da voie sa iasa. ii cumpara o colega de camera cartela telefonica si ce ii mai trebuie. iar limba germana nici nu se pune problema. nu o stie findca este de circa 2 luni acolo. multumesc inca o data pentru raspunsuri.

Publicat

jabc, esti total pe dinafara, nu mai vorbii daca nu cunosti cum sta treaba in astfel de situatii.Tu crezi ca cineva  tine  fetele sau muncitorii traficat legati in lanturi de pat sau respectiv pe plantatii cum ai vazut in filmele cu sclavi?.

Decat sa vorbim prostii si sa nu dam cu parerea pe lucruri pe care nu le stapanim eu cred ca este mai bine sa ne abtinem..

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

poti trimite o sesizare on-line, la adresa crimaorg@politiaromana.ro, dar cu datele tale complete de identificare (nume, prenume, adresa, CNP, tel. de contact) si cu certitudine un politist specializat in acest gen de cazuri va lua legatura cu tine, daca iti este "rusine" sa te duci la sectie!

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.