Jump to content
POLITISTI.ro

Aviz negativ dat de sectie privind permisul de arma letala personala

Postare recomandată

Publicat

M-ar interesa caile legale prin care pot ataca aceasta decizie, pana a se ajunge in Contencios.

Fost presedinte de bloc (adica am incercat sa pun in ordine in Asociatia unde locuiesc), iar unul dintre fostii administratorii tot m-a reclamat. Personal nu am avut nimic cu el si nici nu am, dar era normal sa apar interesele proprietarilor. Cand a fost la aviz mi-au dat negativ pe faptul ca am prea multe reclamatii si am fost etichetat ca "persoana conflictuala". Au fost audiati mai multi vecini si toti m-au dat exemplu. Cel care m-a tot reclamat are cazier, ceva cu suspendare pt. inselaciune. Nu mi se pare corect decizia unor colegi si nici nu vreau sa renunt la arma mea din demnitate. Nu tin sa am arma personala in continuare, dar se pare ca investigatiile se fac dupa ureche. Un sfat ceva, poate m-ar ajuta, nu am mai fost in aceasta situatie.... Multumesc mult in cazul in care cineva mi-ar raspunde.

• Membru
Publicat (modificat)

Toate persoanele din tara asta vor o arma, fie ca e ea letala sau neletala. O sa ajungem in curand sa jucam counter-strike in spatele blocului. Daca colegii nostri, care ii numiti pe la spate militieni si nu valoreaza 2 bani pentru voi, au ajuns in urma verificarilor efectuate la rezultatul ca nu poti purta arma, inseamna ca au un motiv intemeiat.

Crezi ca fara arma nu o sa mai ai demnitate ? 

Modificat de zzabest
Publicat

Colegul nostru a procedat corect. Dupa atitudinea pe care o ai chiar nu meriti. Spui ca ai fost presedinte de asociatie de parca ai fi fost presedintele tarii. Daca esti un om corect, nu ai conflicte cu nimeni esti apreciat de vecini, nu ai o meserie care sa te faca tinta unor infractori, pentru ce iti mai trebuie arma?  Nu sti cum sa te mai dai in spectacol? Analizeaza-te singur si o sa gasesti raspunsul corect.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.