Jump to content
POLITISTI.ro

Iesirea pe teren cu gradul de ofiter


AndreiKMNP

Recommended Posts

Bună seara, doresc să candidez la Academia de Poliție în viitor. Vă rog să-mi spuneți cum se numește acea specializare în care ofițerii ies pe teren să patruleze cu automobilul. Din câte am auzit doar agenții patrulează, iar ofițerii îți petrec orele la birou cu hârtii și tot felul, doar la anumite cazuri ies. Deci cum se numește acea specializare în care pot ieși pe teren ofițerii să patruleze alături de un agent? Investigarea fraudelor sau ordine publică? Mai precis vreau să patrulez la fel ca și ofițerii din America (de exemplu) să răspund la cazurile cetățeniilor, să desfășor stop rutier, chestiile pe care le fac și ofițerii din America....Înțelegeți ce spun?

 

Le mulțumesc celor care-și rup 5 minute să-mi răspundă la acest topic, mulțumesc.

  • Downvote 5
Link to comment

Andrei!!! Ia si te muta in America daca vrei sa fii ofiter si sa patrulezi cu un agent...In Romania nu ai sa vezi niciodata chestia asta :)) ...Lasand gluma la o parte,topicul pe care l-ai deschis nu este pentru forumul nostru...efectiv nu stii ce vorbesti....imi pare rau...succes :)

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.