Jump to content
POLITISTI.ro

Vecini galagiosi la ore indecente

miragerobert
Go to solution Solved by Ben,

Recommended Posts

Buna,

De ceva vreme am probleme cu vecinii de deasupra. Stau intr-un bloc privat, fara mutatie, chirie la proprietar pe sub mana. 

In ce consta galagia:

vecina isi face curatenia in fiecare luni si vineri cu regularitate incepand la ora 8:00-8:30 am (o facea de la 7:30 dar dupa lungi discutii cu ea si-a schimbat programul)

se cearta constant cu sotul ei, de genul tipa si injura la greu, mai nou se trezesc la 5:00 am si incep chiar deasupra dormitorului meu pentru o ora sa se certe

Ce se poate face in privinta asta? 

Ca sa fie treaba si mai faina, sotul ei (un omulet perpelit) lucreaza la o companie de paza si securitate, de inteles ca vreau sa imi analizez urmatorii pasi cu atentie, sa nu ma trezesc cu malacii aia la usa sau sa imi distruga masina parcata in fata blocului.

Daca apelez la politie, in proportie de 99% isi vor da seama ca eu sunt cel care m-am plans ca am incercat de 4-5 ori sa apelez la intelegere din partea lor.

Lucrez in schimbul doi deci nu sunt atat de matinal sa ma trezesc la 5 dimineata si ma trezesc din somn constant tipetele, urlete, obiecte trantite si aspiratorul folosit pe parchet. (ca de suntem moderni, nu stie de mop)

Ca sa nu mai zic ca isi arunca gunoaiele de la etajul 4 in curtea unui vecin.. ce e in curtea aia..

• Active member
  • Solution

Vrei varianta lunga si foarte probabil fara efect sau varianta scurta?

Varianta scurta: Muta-te cu chiria in alta parte sau invata sa-i tolerezi.

Edited by Ben
  • Upvote 1