Jump to content
POLITISTI.ro

Conditii de admitere la Scoala de agenti de Politie Vasile Lascar

OANALARISA

Recommended Posts

Buna seara!Anul acesta mi-am propus sa ma inscriu la Scoala de agenti de politie Vasile Lascar,in conditiile in care la Academie nu se mai poate,deoarece am urmat deja cursurile unei facultati la buget.Pregatirea am inceput-o inca de anul trecut,dar am doua probleme din cauza carora sper sa nu fiu impiedicata sa-mi indeplinesc visul.Prima ar fi aceea ca am fost scutita la sport pe parcursul anilor de liceu,desi nu am probleme de sanatate,doar ca aveam vinerea sportul,iar eu,nefiind din Bucuesti,plecam de la ultimele doua ore pt a putea ajunge la ai mei in weekend.O alta problema este ca am putin sub 1.65 inaltime si din cate am inteles regulamentul este foarte strict in ceea ce priveste limita de inaltime.Sper sa fie cineva care sa cunoasca cazuri similare si sa ma poata lamuri.

Te poti adresa la Serviciul Resurse Umane la I.P.J. pt. un punct de vedere oficial dar stii deja raspunsul.Am mai intalnit cazuri de fete/baieti care au inceput pregatirea desi aveau probleme la conditiile de admitere la concurs si nu intelege de ce nu va lamuriti clar, de la inceput ce si cum, inainte de a investi bani, timp, resurse si sa va amagiti.

• 2 weeks later...

Oana, eu am dat anul trecut la Vasile Lascar, am picat la sport la alergarea acelui km, am 1.65 inaltime si m.au masurat de 3ori sa fie siguri ca am inaltimea corespunzatoare, deci nu prea poti daca ai sub 1.65...