Jump to content
POLITISTI.ro

Implicare politica in activitatea magistratilor?


sebiv

Recommended Posts

preluat de pe ziare.com

Romania nu isi abandoneaza obiectivul de aderare la Schengen

"In ceea ce priveste aderarea Romanei la Schegnen, presedintele sustine ca isi va face datoria de sef al statului si va sustine accederea tarii in spatiul Schegen.

"Noi ne-am angajat ca suntem gata de aderare in martie 2011, iar rapoartele de evaluare confirma acest lucru. Ca atare, Romania nu are nicun motiv sa-si abandoneze propriul obiective de aderare in spatiul Schengen", a declarat presedintele Basescu.

Presedintele a raspuns si unei intrebari a unui europarlamentar francez cu privire la coruptia din Romania, sustinand ca Romania a intetit lupta anticoruptie in vederea aderarii la Schengen.

"Romania duce o lupta constanta de combatere a coruptiei si la frontiere. In ultimii 5 ani au fost arestati si s-au facut rechizitorii pentru 51 de vamesi, au fost arestati si s-au facut rechizitorii pentru 250 de politisti de frontiera. Actiunile de intronare a legii in frontiera nu se opresc aici si merg mai departe, veti avea o cazia sa urmariti ce se va intampla undeva in luna februarie", a declarat presedintele Basescu."

Oare prin ceea ce a spus azi presedintele Basescu a dovedit fara sa vrea implicarea adanca a politicului in justitie? Vor fi retinuti pestisori mici pt a fi dati ca exemplu de mari corupti, mai mult ca sigur. Procurorii vor face pentru asta "descinderi" cu televiziunea dupa ei. Oare apoi vor urma si judecatorii comanda politica?

Link to comment

evident...ce intrebare retorica :))...procurorul se supune administrative prim procurorulu...prim procurorul procuroruilui general :)) si asa mai departe...iar procurorul general al parchetului de p lg iccj se supune ministrului...NU-I EVIDENT?...:)) consultati organizarea si functionarea sistemului judiciar din romania :D....si folositi-va aptitudinile de ofiter...toata stima

Link to comment
  • Moderator

police

Din câte văd nu prea ai nicio treabă cu sistemul judiciar. Pentru că dacă ai fi avut vreo legătură, cunoșteai faptul că teoretic și legal nu este deloc cum spui.

Link to comment

Nu iau apararea nimanui dar de la tribunal in sus toti procurorii sunt cel putin ciudati ,unii nu au nici o treaba cu meseria pur si simplu se joaca cu libertatea omului , chiar daca exista o anumita subordonare , ea nu e asa cum o vad unii adica stricta ca sa nu zic mai mult si da au interese politice ....

Link to comment

Va rog sa nu-l mai faceti pe "police" papagal sau comunitar, pentru ca este "ofiter de ordine publica la politia comunitara" :ner: :ph34r: si vrea sa devina "politist judiciar" :wacko:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.