Jump to content
POLITISTI.ro

Colegiul Militar Liceal ''Mihai Viteazul'' - Alba Iulia

Postare recomandată

Publicat

Salut!

Am mai avut o discuție în legătură cu liceul, dar totuși mai am să vă întreb ceva: Am auzit că dacă urmezi liceul militar poți merge la poliție la academie? Sau doar militar poți?

O seară plcăută!

• Displace 1
Publicat

Aha, deci pot urma și ăsta militar, merci mult! Atât vroiam!

O seară faină!

Publicat

Treaba e ca poti urma orice liceu ca sa intrii la academie dar de la militar nu poti urma orice facultate.

Publicat (modificat)

In plus, nu cred ca iti ofera niciun avantaj de genul ”wild card”, atata tot ca te obisnuiesti cu regimul. Daca iti place, fa-o, daca nu... mai asteapta, nu-ti strica adolescenta. Eu te-as sfatui sa alegi un liceu de filologie si sa incepi usor sa faci ore pentru Academia de Politie. Ma gandesc ca iti va fi greu sa te pregatesti pentru Academie atata timp cat esti intr-un liceu militar, sau cel putin nu e chiar la indemna.

Modificat de Kable

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.