Jump to content
POLITISTI.ro

Oare sa fie probleme la inmatriculare ?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de cipri83,

Postare recomandată

Publicat

Deci am cumparat o masina am toate actele in regula brief mare , mic , contract de vanzare cumparare, fiscal problema vine la cartonasul roz Talon de circulatie provizorie el este pe numele sotului si pe contract de vanzare cumparare apare sotia, eu am cumparat masina de la sotie, el a adus si condus masina pana in Romania. Sa fie oare probleme ?

• Membru
  • Soluţie
Publicat (modificat)

Pai e normal ca in acte sa figureze masina pe sot si tu sa faci contractul cu sotia?Probabil vrei sa te trezesti si fara masina si fara bani mai ales daca cei doi soti sunt in litigiu!

Modificat de cipri83
Publicat

Masina in acte e pe sotie contract vanzare cumparare,  .. doar talonul roz e pe sot cel cu numerele provizorii de germania .. adica el a condus masina si nu stiu de ce le-a scos pe el ..

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.