Jump to content
POLITISTI.ro

Amenda aiurea

RazvanC3050

Recommended Posts

Acum trei saptamani sunt chemat la politie,ajung acolo si vorbesc cu un politist mai in varsta care ma informeaza ca un baiat cu care am fost la colindat in 2013 ma acuza ca l-am lovit.Eu am incercat sa ii explic,dar ma acuza ca mint si ca il cheama pe baiat la sectie sa vada daca mai mint si de fata cu el,dupa 15 minute vine baiatul cu taicaso,dupa ce in birou la politist vorbeste doar taicaso timp de 10 minute,pana i-am zis ca nu ma intereseaza ce are de zis decat daca e avocatul baiatului,deja nu mai aveam rabdare deoarece peste 2-3 zile aveam cel mai important examen din primul an de facultate,ma uitam la politist si nimic,vorbea taicaso incontinu,nici nu stiu ce cauta acolo,ce drept avea sa vina el sa imi reproseze mie tot felul de chestii in sectia de politie de fata cu alti politisti,cu ce drept?Trebuia sa imi chem si eu parintii,un unchi,cel putin doua matusi si cativa prieteni daca tot se procedeaza astfel.Nu a existat nici un martor,desi baiatul care m-a acuzat ca l-am lovit a chemat pe un alt baiat ce a fost cu noi de colindat ca martor,asa numitul martor a declarat si spus politistului ca nu a vazut nimic!Ca nu stie nimic!Cu toate acestea azi am fost la posta si m-am trezit cu o amenda! Cu ce motiv?Ce fac acum?Nu pot intelege de ce am fost amendat!Deoarece: nu exista martori,nu am "recunoscut" o asa fapta! Singurul care declara ca am facut asa ceva este doar baiatul care ma acuza.

Trebuie sa inchid ochii si pur si simplu sa platesc o amenda primita doar asa?

Ce se intampla daca eu acum ma duc la sectia de politie si declar ca am fost batut de 20 de oameni dintr-un parc?Ii cheama la sectie de fata cu mine,ei o sa nege,eu o sa imi mentin pozitia de victima.O sa fie amendati toti 20?

Este incredibil sa ajung sa platesc un avocat doar pentru ca cuiva i-a venit in minte sa ma acuze de ceva si eu sa fiu sanctionat pentru nimic!Asta mi se pare incredibil.

Nu vreau mura-n gura,am intrat pe acest site ca sa primesc informatii in legatura cu ce am de facut,dar se pare ca trebuie sa ma duc maine si sa cer informatii la judecatorie,sau probabil chiar la sectia de politie.