Jump to content
POLITISTI.ro

Am o problema urgenta si as dori sa ma ajutati daca doriti!

giorgio14

Recommended Posts

Buna seara domnilor , as avea si eu o problema , am fost chemat la politie sa dau o declaratie in legatura cu o bataie dintre un coleg deal meu si 2 indivizi , ce-a ce ma supara este ca colegul meu ma pus ca suspect desi nu am nici o vina
, el a declarat la politie urmatoarele :

a declarat ca m-am dus la cei doi indivizi am stat de vorba cu ei , iar apoi am traversat strada , l-am tras inapoi , cei doi l-au batut si apoi am plecat odata cu ei.

iar adevarul este urmatorul: eu m-am dus la magazin sa-mi un pachet de tigari caci sunt fumator , am vazut ca si cei doi indivizi fumau si le-am cerut un foc , dar acestea m-au injurat (pareau destul de nervosi) , apoi am travesat strada sa-i cer colegului meu un foc , i-am zis sa ma astepte , iar cand am ajuns fata in fata cu el , ce-i doi indivizi au venit din urma mea si au inceput sa-l bata , cand am vazut ca treaba se ingroasa am plecat de acolo , iar indivizii au venit dupa mine cu vreo 2 minute in urma . Intrebarea este urmatoarea: Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?

Astept un raspuns , va multumesc!!!

• Downvote 1

Buna seara domnilor , as avea si eu o problema , am fost chemat la politie sa dau o declaratie in legatura cu o bataie dintre un coleg deal meu si 2 indivizi , ce-a ce ma supara este ca colegul meu ma pus ca suspect desi nu am nici o vina

, el a declarat la politie urmatoarele :

a declarat ca m-am dus la cei doi indivizi am stat de vorba cu ei , iar apoi am traversat strada , l-am tras inapoi , cei doi l-au batut si apoi am plecat odata cu ei.

iar adevarul este urmatorul: eu m-am dus la magazin sa-mi un pachet de tigari caci sunt fumator , am vazut ca si cei doi indivizi fumau si le-am cerut un foc , dar acestea m-au injurat (pareau destul de nervosi) , apoi am travesat strada sa-i cer colegului meu un foc , i-am zis sa ma astepte , iar cand am ajuns fata in fata cu el , ce-i doi indivizi au venit din urma mea si au inceput sa-l bata , cand am vazut ca treaba se ingroasa am plecat de acolo , iar indivizii au venit dupa mine cu vreo 2 minute in urma . Intrebarea este urmatoarea: Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?

Astept un raspuns , va multumesc!!!

Sa spui adevarul si sa-ti recunosti greselile(inclusiv cele gramaticale). Prea multe, prea ca la tara!! :))  :))

• Upvote 4

Intrebarea ta e "Ce ar trebui sa fac?"

Raspunsul e : Sa declari la politie amanuntit tot ce s-a intamplat. 

Nu te-a pus ca niciun suspect colegul tau, nu colegul tau decide cine e suspect si cine nu e.

Oricum situatia e incalcita, 99% din persoanele care solicita aici ajutor cand descriu situatia o picteaza ca si cand ei nu ar fi gresit cu nimic si au suferit o nedreptate.

pai eu adevarul il zic , insa problema e urmatoarea , el a pus si niste martori care acestea au declarat si ei impotriva mea , sunt 5(cu tot cu partea vatamata) si un suspect (sunt suspectat ca i-as fi pus pe acei indivizi sa-l bata), si pe langa asta a mai adaugat si putina umplutura de la el , mi-e teama sa nu fiu acuzat pe nedrept , ce sa fac????

pai el asa mi-a zis , ca m-a trecut ca suspect

• Moderator

giorgio, ma che dice tu? Perche nu iti angajezi un avocat? Scuza-mi spangleza italieneasca, dar nu pot vorbi cu tine in limba romana pentru ca am observat ca nu prea te intelegi cu ea.

• Upvote 8