Jump to content
POLITISTI.ro

desfiintarea posturilor comunale de politie


gogu99

Recommended Posts

Nu se stie nimic concret ce se va intampla cu lucratorii de la posturi? Cineva imi poate spune ceva concret? Parerea mea este ca este o nebunie totala desfiintarea posturilor si doar un nestiutor poate sustine acest lucru, unul care nu a lucrat niciodata la tara. Din cate observ este vorba de ambitia personala a sefului IGPR care vrea sa ramana in istoria politiei ca cel mai prost manager din toate timpurile.

In alta ordine de idei, eu lucrez la tara de 20 de ani, reusind doar eu stiu cum prin imprumuturi bancare sa-mi cumpar o locuinta in comuna unde imi desfasor activitatea, pentru ca pe vremuri nu aveai voie sa faci naveta! Am renuntat ca sa iau apartament la oras unde copii mei trei la numar aveau un altfel de viitor in fata. Am ales ca ei sa faca naveta la oras la scoala. Acum aflu ca s-ar putea sa fac naveta la 40 de km de locuinta!!!!!

Nu mai inteleg nimic, nu mai stiu ce sa fac, cine o sa-mi deconteze naveta??? Daca o sa o deconteze!!!!! Ce se va intampla cu oamenii din comuna care vin la poarta politistului chiar daca e liber pentru un sfat, pentru o povata, sau chiar sa intervina la un scandal, la un accident?? In astfel de conditii, dupa ce voi termina programul cu naveta cu tot, voi indruma cetatenii la oras sa reclame pentru ca, de ce nu... poate... nu ma va mai interesa!!!!

Link to comment

Intrebarea e alta: daca se fac posturi de politie regionale si se desfiinteaza posturile comunale, si pentru ca Romania e tara ASFALTATORILOR dar nu are asfalt si drumuri, si da o iarna cu blocari de drumuri si alte alea, sau inundatie... si suna mama nu stiu carui politician la 112 (caz real intamplat de curand) ca e violata in casa, cum ajunge echipajul? Cu elicopterul sau F115-Sthealth?

Cand vor fi situatii in care drumurile si alte cai de acces sunt blocate, multe sate vor deveni raiurile hotilor si violatorilor de babe. Abia atunci se va justifica detinerea, de catre fiecare cetatean cinstit, a unei arme de foc pentru auto-aparare .

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.