Jump to content
POLITISTI.ro

Cum sa verific daca un telefon este furat

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua,

Vreau sa cumpar de pe internet (un site de licitatii online) un iphone 4 la un pret de 850lei.

Vanzatorul are un rating foarte bun (peste 99% din 1500 de vanzari) si vinde numai iphone.

Cum pot sa minimizez sansele de a cumpara un telefon furat?

M-am gandit sa intreb si sa verific daca are cutie (pe care sa scrie imei-ul din telefon).

Apoi -poate- sa cer acest imei (daca o vrea sa mi-l dea..) insa unde pot suna sa-l verific?

Modificat de catalin123
  • Moderator
Publicat

Nu cred că există această posibilitate.

Poţi verifica în iPhone Blacklist Check dar nu te poţi baza pe informaţiile de acolo, întrucât site-ul nu este unul oficial. Pe site-ul celor de la Apple poţi verifica după codul IMEI garanţia aici: Apple warranty status.

Pentru găsirea numărului de serie şi a codului IMEI găseşti informaţii detaliate aici: Identificarea numărului de serie şi a codului IMEI.

Dacă ai răbdare şi timp citeşte şi

Baftă!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.