catalin123 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 (edited) Buna ziua, Vreau sa cumpar de pe internet (un site de licitatii online) un iphone 4 la un pret de 850lei. Vanzatorul are un rating foarte bun (peste 99% din 1500 de vanzari) si vinde numai iphone. Cum pot sa minimizez sansele de a cumpara un telefon furat? M-am gandit sa intreb si sa verific daca are cutie (pe care sa scrie imei-ul din telefon). Apoi -poate- sa cer acest imei (daca o vrea sa mi-l dea..) insa unde pot suna sa-l verific? Edited February 12, 2014 by catalin123 Link to comment
Moderator Marius Posted February 12, 2014 Moderator Share Posted February 12, 2014 Nu cred că există această posibilitate. Poţi verifica în iPhone Blacklist Check dar nu te poţi baza pe informaţiile de acolo, întrucât site-ul nu este unul oficial. Pe site-ul celor de la Apple poţi verifica după codul IMEI garanţia aici: Apple warranty status. Pentru găsirea numărului de serie şi a codului IMEI găseşti informaţii detaliate aici: Identificarea numărului de serie şi a codului IMEI. Dacă ai răbdare şi timp citeşte şi Baftă! Link to comment
catalin123 Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Multumesc pentru raspuns, voi citi ce mi-ati recomandat. Link to comment
Member Alex87 Posted February 12, 2014 Member Share Posted February 12, 2014 Cel mai bine este sa-l cumperi cu tot cu cutia originala. Link to comment
Recommended Posts