Jump to content
POLITISTI.ro

Nelamurire - Vanzare Masina-Polita RCA

Postare recomandată

Publicat

Salutare, 

Am o masina pe numele meu insa in ultimul timp fac fata tot mai greu cu asigurarea asta. Desi am permisul de 3 ani deja, ma duce asigurarea la peste 900-100 0 lei pe 6 luni.

Acum intrebarea mea este daca pot sa trec masina pe numele unuia din parinti fara sa mai fie nevoit sa plateasca vreo taxa de mediu. 

Mi s-a sugerat sa fac act de vanzare-cumparare, asigurarea pe numele parintilor iar certificatul sa ramana pe numele meu.

As dori sa stiu daca este posibil si legal desigur iar daca nu care ar fi cea mai buna posibilitate. 

Va multumesc! 

Publicat

Poti sa vinzi autoturismul oricarei persoane, in baza unui contract de vanzare-cumparare, dar noul proprietar va trebui sa plateasca taxa de mediu, daca nu a fost platita sau daca a fost platita si recuperata. Noul proprietar va solicita eliberarea unui nou certificat de inmatriculare. Asigurarea de raspundere civila auto RCA se emite pentru un autovehicul pe numele sau denumirea proprietarului, nume sau denumire ce este mentionat in certificatul de inmatriculare.

Poti sa detii permis de conducere de trei ani, dar daca ai sub 30 de ani, atunci vei plati mai mult. Deasemena mai conteaza si marca autoturimului asigurat, dar si daca au existat sau nu daune platite pentru acesta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.