Jump to content
POLITISTI.ro

Obtinerea permisului de conducere dupa condamnare

Postare recomandată

Publicat

obtinerea permisului de conducere dupa condamnare cususpendarea de 1 an si jumatate pentru furt din  auto

Publicat

Nu stiu nici eu, poate vre-o carte de gramatica..stii, cu subiect, predicat...etc etc....

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 6 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna ziua , am fost condamnat definitiv intr-un dosar de talharie calificata  cu art 2.3.4 , aceasta condamnare am primit-o in luna martie 16 2020 acest an , eu am fost privat de libertate din luna noiembrie 14 2019 , si sunt curios daca as putea da de vreun permis auto/moto , din cate am inteles pot sustine acest examen dupa ce am implinit un an de la comiterea pedepsei , doar ca eu am fost privat de libertate in jur de 4 luni , pana am fost condamnat in data de 27 februarie si eliberat tot in aceea zi , iar sunt putin nedumerit daca acele 4 luni se iau in considerare ,, sau doar le-am executat literalmente degeaba , pentru ca daca s-ar lua in considerare eu practic as putea sustine examenul in luna noiembrie ? 

Modificat de CITADELA
  • 1 an mai târziu...
Publicat

buna ziua

Am si eu o intrebare ..Daca am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0.60 la fiola,apoi la probele de sange 1.30 prima proba si 1.17 a doua,dupa ce perioada de timp mai pot da de permis?? 

mentionez faptul ca am 1 an si 6 luni inchisoare amanata pentru o perioada de 2 ani de supraveghere

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua măr interesa și pe mine un răspuns cat mai concret eu am fost condamnat la amenda penală și mi-a fost anulat permisul iar termenul de 6 luni îmi expira in septembrie eu sunt plecat de 2 ani de zile in germania daca mă apuc de școala de șoferi în Germania și dobândesc permisul mai devreme de cele 6 luni este vreo problema daca vin in Romania după ce trec cele 6 luni numai că poate dobândesc permisul in germania mai devreme?

Publicat

Chiar măr interesa un răspuns cat mai repede daca se poate că eu deja m-am apucat de școală în Germania și nu știu ce să fac?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.