Jump to content
POLITISTI.ro

Minor prins la casa de pariuri

Andrei2

Recommended Posts

Eram la pariuri cu un prieten de-al meu minor. Mai in gluma mai in serios l-a intrebat cati ani are. El a spus cu tarie 18(are 16 defapt). Fata de la casa a confirmat,dar politistul nu a crezut si i-a cerut niste informatii care le-a scris pe o oarecare foaie.El a dat toate datele corecte numai ca nu a pus anul de nastere corect,ca sa-i dea ca are 18 ani.E foarte panicat. Daca politistul chiar ar vrea sa-i faca rau,ce s-ar putea intampla ?

• Moderator

Dacă îmi amintesc bine, există infracţiunea "Falsul privind identitatea":
Prezentarea sub o identitate falsă ori atribuirea unei asemenea identităţi altei persoane, pentru a induce sau a menţine în eroare un organ sau o instituţie de stat în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Nu e aşa mult 3 ani, trec repede. :)

• Upvote 3

Mai vreau sa mentionez ca politistul nu era in timpul serviciului si nu i-a facut vreun proces.Doar l-a intrebat” pustiule tu ai 18 ? zi-mi si mie unde stai si in ce an te-ai nascut” a scris pe o hartie de pariuri la misto si a plecat . Daca voia sa-i faca vreo ceva nu o facea pe moment ? Eu asa stiam.

L-a intrebat aia de la casă” gata programul pe ziua de azi ?” si dupa ce i-a luat datele amicului meu i-a zis ca o sa-l verifice cand ajunge la servici.

• Downvote 3
  • Moderator

Iar tu ai tras concluzia că se plictisea teribil acasă lângă familia lui şi a plecat aşa aiurea prin oraş să vadă dacă există minori pariori?! Îmi place de tine, eşti foarte perspicace, pe lângă faptul că eşti şiret, nevoie mare.

• Moderator

Legea spune că atunci când vine vorba de constatarea Infracțiunilor sau a contravențiilor polițiștii nu sunt niciodată în afara serviciului. Viitorul României, la 16 ani munceam o zi întreagă la țară ca să mă lase tata să merg seara să mă pup cu o fată, nu stăteam la păcănele. Vai de capul vostru.

• Upvote 1

De unde ştii că nu era în timpul serviciului? Avea vreo plăcuţă cu programul său de lucru atârnată de gât?

Mi-a facut dimineata mai frumoasa replica ta domnule Catalin.  :)

Respect!  :emo-yessir:

Cred ca acel minor care a dat acele date false esti chiar tu de esti asa ingrijorat.O sa fii identificat dupa adresa IP, dupa care te astepta un dosar penal si mai apoi judecata :naughty:

Prezentarea sub o identitate falsă ori atribuirea unei asemenea identităţi altei persoane, pentru a induce sau a menţine în eroare un organ sau o instituţie de stat în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

• 6 years later...

A fost razie la casele de pariuri si am fost prins impreuna cu un prieten cand jucam la aparate .

Eu am 18 ani si cateva saptamani si el are 17 ani si cateva zile pana la 18 ani.

Ne-au cerut buletinele , eu l-am avut el nu si a trebuit sa vorbeasca despre el si i-au facut perchezitie numai lui fiindca a zis ca e minor. 

Ce pot pati eu ? Si cel mai degraba el fiind minor .. nu a semnat nimic decat a dat datele sale ca toata lumea din agentie . Daca mai trebuie alte detalii revin.

• Marius changed the title to Minor prins la casa de pariuri