Jump to content
POLITISTI.ro

Proces BRIGADA DE POLITIE RUTIERA

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Pe scurt:

Am depasit tramvaiul pe partea stanga deoarece prin dreapta nu exista posibilitatea efectuarii manevrei de depasire. Am fost oprit iar concluzia trasa de catre organele competente: " depasirea coloanei oprite la semafor". Eu revin si spun ca acea coloana era in miscare. Am fost filmat. Aveam dreptul de a vedea inregistrarea? Nu am cerut acest lucru deoarece ma grabeam si nu am vrut sa complic lucrurile. Am depus la judecatorie cerere pentru anularea P.V, dupa un timp am primit la domiciliu pozele exacte iar dupa cateva mici calcule reiese ca tramvaiul a fost in miscare in timpul depasirii.

Imi puteti da cateva informatii legate de modul de desfasurare al procesului? Exista sanse de reusita?

Risc sa raman fara dreptul de a conduce 30 de zile. As prefera sa nu deoarece acesta e obiectul cu, care imi "castig painea".

Sper sa nu deranjez cu intrebarile sau poate cer raspunsuri imposibile, cateva pareri sau sfaturi daca se poate.

Multumesc !

• Displace 6
  • Membru
Publicat

Incredibil dom'le!

Toti isi castiga painea cu ajutorul permisului, dar niciunul nu se gandeste ca trebuie sa respecte legea daca vrea sa mai castige o paine cu permisul.

• Apreciez 5
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Semaforul arăta culoarea roşie în momentul în care ai efectuat manevra de depăşire?

Publicat

Dom`le, nu stiu in calitate de ce ai raspuns, daca ai vreo idee legata de subiect o apreciez intentia altfel nu vad ce rost au restul comentariilor.. 

Repet, legea nu a fost incalcata ! Am depasit regulamentar.

Da, la finalul depasirii am ajuns primul la semafor. Abea atunci putem spune ca a fost coloana oprita

• Moderator
Publicat

E strict părerea ta că ai depăşit regulamentar. Cu siguranţă cei care aşteptau ca nişte fraieri în coloană, nu sunt de aceeaşi părere. Înţelegi?

• Moderator
Publicat

Repet, ce culoare arăta semaforul electric în momentul în care ai efectuat manevra de depăşire?

Publicat

Cred ca nu conteaza culoarea semaforului atata timp cat pana la el am avut timp sa depasesc ei fiind in miscare. Este interzisa depasirea coloanei care se indreapta catre semafor? Sau depasirea coloanei deja oprita?

• Displace 1
Publicat

Daca semaforul era rosu (cum probabil  era deoarece eviti raspunsul) este logic ca masinile din coloana erau oprite.

• Moderator
Publicat

kvn3036

Nu te-am întrebat care e părerea ta.

Dacă eşti căpos şi nu vrei să răspunzi la o întrebare simplă, îţi recomand să consulţi un avocat, de la care o să primeşti doar întrebări şi răspunsuri pe placul tău. ;)

Baftă!

• Apreciez 2
Publicat

Multumesc pentru raspunsul detaliat, foarte util.

Am uitat sa specific, drumul era cu o singura banda pe sens inclusiv sina de tramvai. Deci miscarea masinilor se face pe traseul tramvaiului, in dreapta direct trotuarul.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.