Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de port arma expirat, solutinarea amenda si conficarea armei

Postare recomandată

Publicat

Detin sau mai bine spus eram detinatorul a 2 arme neletale pentru autoaparare legal:
  1. pistol gaze + certificat detinator 2003
  2. pistol bila cauciuc + permis tib B
La inceputul anului 2013 nu stiu luna cu exactitate (martie sau aprilie) s-a efectuat un control asutra detinatorilor de arme neletale,
in acea perioada eu fiind plecat din tara, domnii de la politie care au efectual controlul la domiciul parintilor mei,
au hotarat de comun accord cu tatal meu, sigilarea celor 2 arme si munitia aferenta plus cele 2 permise de port arma.
La reintarcerea mea in tara, respectiv sfarsitul lunii august, m-am prezentat la politie serviciul arme si munitii,
pentru desigilarea armelor. Impreuna cu politistul am desigilar armele si .. surpriza, permis port arma expirat!!
S-au luat masurile legale, armele, munitia si permisele fiind retinute.
Astazi sunt anuntat din tara ca a venit solutia: Se dinspune neinceperea urmarii penale, amenda+cheltuieli judecata in jur de 400 ron, confiscarea pistolului cu bile de cauciuc iar pentru cel cu gaze,
trebe sa-l depun la un armurier autorizat.
Nu pot detalia tot pentru ca nu am nici o hartie aici, eu locuiesc cu forme legale in Germania, dar in decursul acestei saptamani voi obtine toate hartiile scanate.
Intrebarea mea este, daca s-a procedat corect la sigilarea armelor si a 'permiselor' la inceputul anului 2013, martor fiind tatal meu.
Am citit pe internet, pentru alte persoane probabil in aceeasi situatie in care m-am aflat si eu, nu s-a decurs la confiscarea armelor, totul s-a rezimat la o amenda.

Va multumesc,

Numai bine!

• Moderator
Publicat

În soluția emisă de magistrat este precizată și încadrarea juridică.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.