Jump to content
POLITISTI.ro

La masina achizitionată cu leasing se mai plăteste taxa auto


pAbLO99

Recommended Posts

Am vazut ca mi-ati fost de mare ajutor pe topicul celalalt si vreau sa ma mai lamuriti pe un subiect; am auzit zeci de variante din partea tuturor; masina x am cumparat-o in decembrie 2009 prin leasing, acum in martie expira leasingul si trebuie sa o inmatriculez pe numele meu; intrebarea e : mai trebuie sa platesc acest timbru de mediu? din ce am citit si la anaf se refera la autovehiculele inmatriculate inainte de 2007 in romania; acum poate ma insel pentru ca nu stiu foarte bine acest subiect. Multumesc :)

Link to comment
  • Member

2009 stiu ca a fost an electoral si cel putin cateva luni nu s-a platit taxa de inmatriculare. Daca ai prins perioada aia sau daca masina era scutita atunci, conform legilor in vigoare, de plata taxei, la transcrierea dreptului de proprietate vei avea de platit timbru de mediu.

 

Mai exista o practica a societatilor de leasing de a isi recupera taxa platita. Daca s-a intamplat asta, din nou va trebui sa achiti taxa.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.