Jump to content
POLITISTI.ro

Ordonanţă audiere prin comisie rogatorie

   (0 reviews)

1 Screenshot

About This File

Un model pentru Ordonanţa de dispunere a comisiei rogatorii pentru ascultarea unei persoane
Atenţie, documentul necesită editarea şi adaptarea la nevoile voastre.

Nu uitaţi faptul că acolo unde în document găsiţi sintagma (descrierea pe scurt a situaţiei de fapt reţinute), descrierea trebuie făcută PE SCURT, asta presupune că nu trebuie introdus întregul istoric al cerecetăriilor efectuate şi trecute în revistă toate probele sau mijloacele de probă obţinute. Din experinţă am observat că se practică acest obicei de a face un fel de "micro-RTUP", mergând pe principiul cu cât este mai stufos conţinutul cu atât este mai bine. În opinia mea este greşită această abordare, în ordonanţă practic trebuie motivată necesitatea a ceea ce se dispune sau cu alte cuvinte, trebuie scris care sunt motivele ce au generat necesitatea măsurii dispuse prin ordonanţă, nimic mai mult.

Nu am pretenţia că documentul (modelul) este perfect, dacă aveţi de făcut menţiuni, adăugiri ori găsiţi vreo greşeală, scăpare sau aveţi vreo completare, nu ezitaţi să ajutaţi la îmbunătăţirea acestuia. Puteţi posta în rubrica "Recenzii" (publicarea unei recenzii se poate face numai după descărcarea fişierului.). Mulţumim şi sperăm să vă fie de ajutor.

  • Upvote 1

User Feedback

You may only provide a review once you have downloaded the file.

There are no reviews to display.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.