Jump to content
POLITISTI.ro
 • Welcome!

  In order to be able to use all the functions and to benefit from all the facilities offered by this site, it is necessary to register a member account. Please fill in your email address carefully, as it is required later in the membership account validation process. If you already have a member account, feel free to sign in.
   

Politisti.ro
Politisti.ro

Comunitatea Politisti.ro pe WhatsApp

Comunitatea Politisti.ro pe WhatsApp reuneşte mai multe grupuri conexe, oferind o modalitate eficientă și de încredere pentru o comunicare rapidă a informaţiilor utile poliţistilor.

În prezent Comunitatea Politisti.ro pe WhatsApp este formată dintr-un grup generic denumit "Poliţişti" şi mai multe grupuri în funcţie de specializări. În absolut toate grupurile din comunitate sunt şi pot fi adăugați doar poliţişti din cadrul Poliţiei Române de către administratorii acestora, în baza unor recomandări şi sub garanţia oferită de membrul care propune şi confirmă că persoana respectivă este poliţist/ă.
În momentul în care un nou utilizator este introdus în oricare dintre grupuri, acesta este adăugat în mod automat şi în grupul generic. De asemenea, acesta poate solicita accesul şi în alte grupuri din comunitate, fiind necesară aprobarea unui administrator al respectivului grup.

Grupul generic care primește anunțurile comunității - "Poliţişti" - Acesta permite transmiterea de anunțuri, ştiri și alte mesaje importante către toți membrii comunității care sunt abonaţi la acest grup. Un membru poate părăsi grupul generic "Poliţişti" sau îl poate opri sunetul, fără ca acest lucru să afecteze în vreun fel participarea sa în celălalte grupuri care fac parte din comunitate.

Accesul în Comunitatea Politisti.ro de pe WhatsApp este permis numai poliţiştilor din cadrul Poliţiei Române, Vă solicităm să dați dovadă de responsabilitate şi seriozitate atunci când confirmați (implicit garantați) că o persoană este poliţist / coleg şi solicitaţi să primească acces în grupurile din cadrul Comunitaţii Politisti.ro, în caz contrar, vă informăm de la bun început faptul că cel sau cea care confirmă pentru o persoană care nu este poliţist în Poliţia Română, va pierde la rândul său accesul în aceste grupuri. Nu vor fi acceptate niciun fel de excepţii pentru alte profesii asimilate celei de poliţişt, în consecinţă nu au ce căuta jandarmi, gardieni de la primărie (locală) ori lucrători de la penitenciar şi aşa mai departe.

 FOARTE IMPORTANT!  - Nu intenționăm să facem din aceste grupuri unele de socializare, care să spameze cu mesaje deranjante şi fără rost utilizatorii, ci ne dorm să fie nişte grupuri cât se poate de serioase, utile și cu o temă strict profesională.

Pentru a menţine şi utiliza Comunitatea Politisti.ro pe WhatsApp în mod responsabil, toți membrii grupurilor trebuie să respecte următoarele reguli:

 • Amabilitatea şi politeţea sunt obligatoriiCu toţii ne dorim să creăm un mediu primitor şi fiecare dintre noi trebuie să beneficieze de respect. Dezbaterile pozitive sunt fireşti şi constructive, iar politeţea este absolut necesară.
 • Fără publicitate, promoţii şi fără spamFiecare trebuie să ofere acestei comunităţi mai mult decât primeşte! Promovarea personală, sindicală, conţinutul spam şi linkurile irelevante nu sunt permise.
 • Confidenţialitatea fiecărui utilizator trebuie respectatăApartenenţa la această comunitate / grup presupune încredere reciprocă, iar statutul de membru nu este un drept, ci este un favor. Discuţiile pot conţine atât informaţii sensibile cât şi private. În consecinţă, ce se postează şi/sau distribuie în această comunitate trebuie să rămână acolo.
 • Nu sunt permise mesajele de socializare, care nu au legatură cu subiectele de discuţie ale grupului, în mod special cu profesia de poliţist. Aşadar, sunt interzise urările de sărbători religioase sau legate de alte obiceiuri cât şi discuţiile care nu au legătură cu profesia. Urările şi discuţiile de acest gen se fac personal, nu pe grup. Pentru a mulţumi unei postări utile există posibilitatea utilizării de emoji.

În conformitate cu prevederile legale, Politisti.ro protejează intimitatea şi confidenţialitatea membrilor săi, drept consecinţă nu vom dezvălui niciun fel de informaţii despre utilizatori către terţe părţi, fără acordul prealabil al acestora.

Mai multe informaţii despre Comunitatea Politisti.ro pe WhatsApp puteţi citi şi aici: Politisti.ro de pe WhatsApp.

User Feedback

Recommended Comments

Constantin

Posted

Cei care nu au cont de membru confirmat (pt ca nu sunt politisti) pot avea acces la acest grup de whatsapp? Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

 • Moderator
Marius

Posted

@Constantin, nu, din păcate răspunsul este NU în privinţa celor care nu sunt poliţişti. Acest aspect este precizat şi în articol:

Citat:

În absolut toate grupurile din comunitate sunt şi pot fi adăugați doar poliţişti din cadrul Poliţiei Române ...

Toţi utilizatorii (atât cei care sunt poliţişti cât şi cei care nu sunt) se pot abona la canalul de Telegram: https://t.me/politisti unde sunt postate numai ştiri esențiale, anunțuri și alte mesaje importante (cum sunt ultimele noutăţi legislative, comunicate oficiale, etc.) - informații utile tuturor celor interesaţi de acest domeniu al aplicării legii.

 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 • Member

Buna seara, cum pot intra in comunitatea de pe whatsapp? 

Link to comment
Share on other sites

 • Member
AndreiDanutz

Posted

Am cont de mail politia romana

Link to comment
Share on other sites

 • Moderator
Marius

Posted

@AndreiDanutz trebuie să asociezi adresa de e-mail la contul de membru. Vezi instrucțiuni detaliate aici:

PS: Te rog nu mai publica date cu caracter personal. Nu e benefic pt nimeni.

Link to comment
Share on other sitesCreate an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.