Jump to content
POLITISTI.ro

Deţinătorii unui website unde se comercializa cannabis au ajuns în arest


Politisti.ro

Poliţişti din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale au efectuat percheziţii la administratorii unui website pe care se comercializau seminţe de cannabis şi se oferea sprijin în cultivarea plantelor de cannabis prin intermediul unui forum.

Mai exact, cei trei suspecţi administrau un website unde comercializau seminţe de cannabis, iar prin intermediul forumului asociat acestuia şi a unui ghid de creştere, sprijineau diferite persoane să cultive ilegal plante de cannabis.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate cantităţi mari de seminţe de cannabis, calculatoare şi medii de stocare a datelor folosite în activitatea infracţională.

Suspecţii au fost conduşi pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T., faţă de unul fiind luată măsura controlului judiciar, iar ceilalţi doi au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Canabisul - denumirea generică a plantei din care se realizează haşişul şi marijuana, reprezintă un risc direct pentru sănătate, chiar dacă instaurarea dependenţei se face mai lent, comparativ cu alte categorii de stupefiante. Conform Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, deţinerea fără drept a acestui tip de drog se pedepsește cu închisoare.

 


User Feedback

Recommended Comments

  • Moderator

Având în vedere că "au fost ridicate ... calculatoare şi medii de stocare a datelor" eu recomand hipsterilor şi prinţeselor care frecventează asemenea site-uri şi îşi achiziţionează iarbă de pe net, să meargă singuri la poliţie şi să nu aştepte vizita poliţiştilor.  :D

Link to comment
Share on other sites
  • Moderator
Cristi

Posted (edited)

Unii dorm asa frumos la sase dimineata...:)) Cum dracu sa iti faci forum ca sa vinzi hasis?:)) Oare aveau tot IpBoard? :))))

Edited by Cristi
Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.