Jump to content
POLITISTI.ro

Redirecţionează până la 3,5% din impozit către politisti.ro

This announcement is no longer active

Marius

Legislaţia în vigoare permite persoanelor fizice care realizează venituri din salarii şi/sau pensii impozabile în România, să redirecţioneze până la 3,5% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit - ONG.

Cei care au bunăvoinţă şi doresc să susţină site-ul politisti.ro, au posibilitatea să completeze formularul de mai jos şi să redirecţioneze o parte din impozitul aferent anului trecut către Asociaţia Independentă a Poliţiştilor - organizaţie nonprofit şi neguvernamentală, apolitică şi independentă, înfiinţată în temeiul OG nr. 26/2000, care susţine acest website.
Procedura este foarte simplă şi nu vă costă nimic. 

Descărcaţi formularul completat deja cu datele asociaţiei. Formularul este pentru anul 2020, întrucât presupune redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venitul realizat în cursul anului anterior.

Formular 230 2021.pdf

Completaţi secţiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele dvs. şi semnaţi formularul în partea din stânga jos.

Formularul se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal şi se expediază pe adresa Administratiei Financiare de care apartineţi, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire - Arondarea localităţilor pe unităţile teritoriale ANAF

Data depunerii formularului este data înregistrării acestuia la organul fiscal sau data depunerii la poştă, după caz. Puteţi opta pentru acestă redirecţionare până în data de 25 mai 2021.

Mulţumim anticipat pentru susţinere!

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.