Dar ce prevede legea in acest sens? Personal, recunosc ca nu m-am interesat exact, stiu acestea de la tatal meu, si el functionar public cu statut special, care doreste sa urmeze cursuri pentru atestare ca si instructor auto.
Pot politistii sa-si faca PFA conform Legii 285/2010 ?
Started by catalinpol76, Jan 14 2011 11:31 PM
22 replies to this topic
Posted 04 February 2011 - 05:17 PM
Posted 15 December 2011 - 09:15 PM
Pt. catalinpol76 - o rugaminte. Daca ai facut raport catre seful inspectoratului, te rog sa-mi spui cand ai timp care a fost raspunsul... sau daca nu ai facut, de ce? Te-a sfatuit cineva sa nu faci raport, sau au fost alte cauze. Ma intereseaza in mod direct pt ca la fel ca si tine vreau sa accesez fonduri europene pe mas 112. sper ca iti vei gasi timp sa raspunzi. salut.
Posted 16 December 2011 - 11:20 PM
Conform Legii nr. 284 si punctului de vedere formulat de Agentia Nationala de Integritate, politistii pot desfasura orice fel de activitate lucrativa suplimentara cu indeplinirea urmatoarelor conditii:
1. Sa nu fie in legatura directa cu atributiile de serviciu, conform fisei postului;
2. Sa nu afecteze programul de lucru obisnuit;
3. Sa indeplinesti formalitatile legale pentru declararea venitului;
4. Sa notifici printr-un raport seful de subunitate si ordonatorul de credite pentru ca acesta sa aiba cunostinta (nu sa aprobe) despre activitatile ce le vei desfasura.
Exemplu: ofiter de politie judiciara - arbitru/observator in div. C
Mai asteptati putin. Este in lucru un proiect de ordin MAI in acest sens.
Bafta si spor la treaba !
1. Sa nu fie in legatura directa cu atributiile de serviciu, conform fisei postului;
2. Sa nu afecteze programul de lucru obisnuit;
3. Sa indeplinesti formalitatile legale pentru declararea venitului;
4. Sa notifici printr-un raport seful de subunitate si ordonatorul de credite pentru ca acesta sa aiba cunostinta (nu sa aprobe) despre activitatile ce le vei desfasura.
Exemplu: ofiter de politie judiciara - arbitru/observator in div. C
Mai asteptati putin. Este in lucru un proiect de ordin MAI in acest sens.
Bafta si spor la treaba !
Edited by Ecou, 16 December 2011 - 11:23 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users