Conduita morala a presedintelui CNP
Posted 19 January 2011 - 10:19 AM
Pai mai nesatuilor, sunteti voi platiti din cotizatii, dar cand mie imi scade leafa tu iti permiti sa ti-o mentii? Jegos comportament!
Deci circul e din cauza salariilor, tipic...
Posted 19 January 2011 - 10:33 AM
Sincer, mi se pare foarte „slăbuț” acest „drept la replică”. În plus nu pot fi considerate a fi niște justificări sau clarificări pentru acuzațiile ce i se aduc președintelui Dobrescu, ci doar cauza ce a generat acest conflict din interiorul conducerii CNP.
După părerea mea, cel care a greșit și a provocat acest conflict este domnul președinte Dobrescu. Nu are abilitățile necesare pentru a conduce și am să vă spun și de ce cred eu acest lucru.
Dacă citiți aceste ultime două documente veți vedea că d.p.d.v. juridic tabăra adversă a președintelui cam are dreptate, de fapt acest lucru este confirmat chiar și de domnul Dobrescu în procesul verbal al celebrei ședințe. Dar tot acolo în aceea ședință, domnul Dobrescu, după ce recunoaște că nu e legală aceea reținere de 25%, deci spune că e conștient că nu avea dreptul să o facă, totuși „își asumă” această măsură și îi invită pe „talibani” să se adreseze în justiție dacă nu le convine. Ceea ce nu-i face deloc cinste, mai ales unui om ce trebuie să aibă un respect mult mai dezvoltat pentru lege, în schimb el e ridicol cu aceea afirmație!!
Păi domnul Dobrescu se comportă la fel ca băsescu și boc, ca un stăpân pe plantație, domnia sa „își asumă” chiar dacă e conștient că nu e legal ceea ce face. Probabil trăiește cu impresia la fel ca și băsescu că poate face ce vrea și cum vrea, odată ce ocupă aceea funcție, iar ceilalți sunt doar niște negrii pe plantație. Este penibil!
Dacă domnul Dobrescu dorea să-și manifeste această solidaritate cu noi, în privința reducerilor salariale și era un conducător adevărat, solicita ca aceste reduceri salariale să se facă de bună voie, iar aceste acțiuni puteau fi mediatizate pe site-ul CNP pentru ca fiecare polițist să vadă cine din conducerea CNP a înțeles și a dorit să se solidarizeze cu noi pleaba și cine nu. Mediatizând excesiv și cât mai mult posibil aceste decizii individuale și benevole.
Dar bineînțeles asta presupune ca CNP-ul să fie o organizație transparentă și condusă de un om cu abilitățile necesare. Așa doar ne-a demonstrat că are niște limite și că se comportă acolo ca un mic despot ...
PS: rahoul ți-ar fi revenit salariul ție la valoarea inițială dacă ăia doi acceptau? Te încălzește cu ceva sau e vorba numai de această mentalitate tipic românescă privind capra vecinului?
Eu aș fi preferat să le rămână salariile întregi, dar să facă ceva și pentru masa mare a polițiștilor, așa în loc să-și canalizeze forțele pentru a realiza ceva pentru polițiști, doar se ceartă între ei acolo. Foarte inteligentă decizia președintelui (tipic haiducească, la fel cum ne-a ars și pe noi băsescu), ce mai ...
Posted 19 January 2011 - 11:16 AM
dar cand este vorba de cineva platit din cotizatia mea, pai atunci am pretentia ca MACAR sa se consulte cu cei pe care ii reprezinta, daca nu sa isi reduca salariul automat, in semn de solidaritate, iar daca cei 25% reducere legal nu pot fi retinuti, sa ii dea de buna voie si sa faca un fond umanitar pentru cei mai loviti dintre colegi... si crede-ma ca sunt destui, prea multi poate care au probleme
daca aveau niste rezultate spectaculoase nimeni nu comenta nimic, crede-ma. dar uite cum se incaiera pe 25%!
asadar raspunsul meu este ca pe mine personal ma "incalzea" ca isi reduceau salariile, chiar si voluntar, si ca percep ca o sfidare ca nu le-au redus. si banuiesc ca e la fel si la celelalte organizatii. poate avem parte de ceva wikileaks si de la ei
Edited by rahoul, 19 January 2011 - 11:17 AM.
Posted 19 January 2011 - 11:21 AM
Posted 19 January 2011 - 01:26 PM
Posted 19 January 2011 - 02:17 PM
Posted 19 January 2011 - 02:55 PM
Intradevar, aceasta sectiune a forumului este moderata de radusandu si dumnealui a sters un singur mesaj al dvs. Motivul pentru care a facut acest lucru este foarte clar, din cazua jignirilor si limbajului pe care l-ati folosit si care nu face cinste nimanui.
Daca aveti ceva de reprosat la adresa cuiva, puteti scrie pe acest forum si va asigur ca nimeni nu o sa stearga nimic, atata timp cat textul scris respecta regulile generale de bun simt.
Va recomand sa lecturati Regulamentul acestui site si sa-l respectati, pentru a evita astfel de neplaceri.
Multumesc pentru intelegere.
Posted 19 January 2011 - 04:47 PM
scuze pentru off-topic
Edited by eti79ety, 19 January 2011 - 04:48 PM.
Posted 19 January 2011 - 07:38 PM
In alta ordine de idei, simt o satisfactie orgasmica, cand vad haitele infometate din CNP, cum se sfasie intre ei pentru ciolan gras al puterii si privilegiilor, dar nutresc speranta ca prin acest razboi fratricid, declansat doar de FOAMEA DE BANI, gastile sa se autoelimine si ceea ce este mult mai important, ca membrii simpli sa se trezeasca la realitate si sa paraseasca acest focar de infectie morala, pentru a reveni in organizatie doar cand TOT , dar absolut tot stafful , va fi inlocuit cu oameni noi, neatinsi de virusul obedientei si neiubitori de arginti .
Posted 19 January 2011 - 09:01 PM
Am apucat sa citesc postul pana sa fie sters si imi permit sa te contrazic, nu ai dreptate.
Simplu fapt ca ati postat aici acuzele pe care le aduceti lui Dobrescu (presedintele vostru, al CNP-ului), e o dovada foarte clara ca nu e vorba de nicio cenzura. Incearca totusi sa dai dovada de putina decenta.
Posted 19 January 2011 - 09:22 PM
In alta ordine de idei vezi ca se lauda antoanela ca va sunati reciproc si impreuna puneti la cale postari potrivite si bine ticluite, cum numai voi stiti stimabililor. Spune verde in fata ca ceea ce spui pe aceasta sectiune este aranjat ...en famille.
Apoi, daca facem o analogie, ce-ar fi sa impuscam toti jurnalistii care critica presedintele si demasca prostiile pe care le savarseste....Vreti sa ascundeti adevarul ca gunoiul sub pres? Asta a vrut si fam Dobrescu.... Chiar le-a propus colegilor acest lucru, numai ca acei oameni, ceea ce nu vrei tu sa-ntelegi, nu au fost de acord sa fraternizeze cu infractorii. De ce vrei sa fie complicat, atata vreme cand este asa de simplu si facil de inteles, dragul meu coleg? Cu acelasi respect....
Posted 19 January 2011 - 09:38 PM
Nu sunt membru al CNP-ului, daca cautati pe forum o sa vedeti si motivele, iar in legatura cu doamna Dobrescu, poate vedea toata lumea discutiile care le-am purtat, intrucat sunt afisate pe profilul meu, iar documentele care le-am postat pe forum, le-am primit la adresa de email afisata in semnatura.
Nu a existat nicio convorbire telefonica pentru ca nu are numarul meu.
Daca ati fi citit mai mult pe acest forum, cu siguranta ati fi vazut ca nu sunt un sustinator al CNP-ului, mai mult contul meu de membru pe site-ul organizatiei a fost banat de mediator (Asofronie), iar toate postarile mele de acolo au fost sterse, etc.
Ce pot remarca, e ca ne luati pe toti la rand, vedeti numai conspiratii peste tot. Incercati sa va documentati mai mult si abia dupa sa ne aduceti astfel de acuze.
Posted 19 January 2011 - 09:41 PM
Posted 19 January 2011 - 09:42 PM
Chiar ati uitat ca aici stati de vorba cu politisti?
Pai vorbiti despre cenzura si ii reprosati lui marius ca se lauda antoanela ca il suna?
Si chiar daca ar fii asa sunteti gelos?
Domnul meu iesiti din psihoza in care ati intrat.
Pai daca ar trebuii sa cenzureze pe cineva pe acest site eu sunt primul.
Si credeti-ma pe cuvant ca si mie mi s-au sters anumite posturi unde am depasit limita.
Pai este de vina administratorul ca nu ma pot eu controla?
Va doresc multa sanatate.
Posted 19 January 2011 - 10:00 PM
respect colegii, on 19 January 2011 - 09:22 PM, said:
Va asigur ca si eu am criticat din greu CNP-ul si ca nu m-a sunat nici o "antoanela" si nici nu mi-a indicat nimeni ce anume sa scriu sau sa postez.
Chiar daca d-l radusandu nu a fost de multe ori de acord cu mine NICIODATA nu mi-a sters postaritle.
Cat despre insinuarea d-stra ca aici se posteaza doar la indicatiile unuia si altuia..... desi o vad ca pe o jignire, o trec cu vederea, in ideea ca nu sunteti foarte familiarizat cu posibilitatile internetului, in particular, si a tehnicii IT in general.
Fiti mai ponderat in injurii si critic in observatii si va asigur ca NIMENI nu va v-a cenzura.
Posted 19 January 2011 - 10:39 PM
Pe mine personal nu mă încălzește cu nimic că oamenilor ăia le-au fost reduse salariile, pentru că aceea solidaritate nu mi-ar fi adus înapoi aceea reducere nedreaptă a salariului.
Iar în postul de mai sus, am spus că dacă întradevăr acei oameni doreau din convingere să se solidarizeze, trebuiau să o facă benevol, în niciun caz obligați. Iar membrii CNP ar fi trebuit să-i judece la vot în funcție de alegerea lor. Așa e într-o democrație adevărată, legea trebuie respectată indiferent că ne place sau nu.
Eu cu ceva vreme în urmă am ales să nu mai finanțez această organizație, poate din această cauză privesc și un pic mai detașat lucrurile, iar acesta este motivul pentru care îți și respect părerea chiar dacă nu sunt de acord cu modul de acțiune al președintelui Dobrescu în această privință.
respect colegii citind posturile tale, eu cred că faci parte dintre cei aflați la vârful CNP-ului, dar din tabăra adversă președintelui Dobrescu. Nu e nimic rău în asta, e normal să existe păreri diferite.
Dar cred că nu e corect să transformați acest forum într-un loc unde să vă adresați unii altora jigniri sau trivialități sub protecția anonimatului. Acest forum este un loc unde discutăm civilizat și argumentat, chiar și sub protecția anonimatului. Nu e nimic rău în a dori să rămâi anonim, dar respectarea unor reguli de civilizație se impune chiar și în aceste cazuri.
Încercați să postați argumentat și fără să jigniți și nu cred că veți mai avea posturi șterse.
Posted 19 January 2011 - 10:59 PM
Posted 21 January 2011 - 12:27 PM
----- Forwarded Message ----
From: Zoro Zorro <zororomania@yahoo.com>
To: iulian_dobrescu@yahoo.com
Sent: Thu, January 20, 2011 12:08:09 PM
Subject: presedintele,, cinstit''
-am fost la dvs in birou acum citva timp si mi-a fost rusine de dvs sa va spun ce cred despre cele spuse mie cu acea vizita.Vati plins ca nu va intelegeti cu colegii ca va reclama peste tot din cauza salariilor.De ce va tot vaicariti si nu sunteti corect in respectarea legilor.De ce nu miati spus ca ati luat bani de chirie cinci ani si ati facut naveta, inselind statul, ce infractiuni a comis sotia dvs, care va inselat luind bani de la banca prin falsificarea unei adeverinte si a unor semnaturi si furindu-va stampila ca la ultimul om-ce incredere sa aiba colegii in dvs cind nu puteti sa stiti ce face sotia dvs. Numai pentru asta trebuia ,daca aveati ONOARE ,sa plecati, pentru ca prin fapta josnica a sotiei vati pierdut increderea colegilor si ati patat imaginea Corpului
Am inteles ca toate au fost bune pina cind sa aflat de faptele sotiei dvs. si din aceasta cauza ati inceput ca problema spinoasa sunt reducerile salariale. Eu cred ca vreti sa ne aratati ca dvs sunteti cel bun si ceilalti cei rai ca sa acoperiti faptele sotiei. Credeti ca este corect sa fiti seful sotiei dvs si sa acoperiti faptele acesteia? Ce garantie avem noi membrii ca nu a comis si alte fapte care sa ne aduca o imagine negativa corpului. La vechiul loc de munca a avut probleme de ati adus-o aici???
Din ce am discutat cu colegii dvs, pina la sfirsitul lui august cind se redusese salariile pe doua luni de ce nu au avut loc discutii ci numai dupa fapta sotiei cind va fraierit cu creditul de 200.000 lei de la banca?
La viitoarea vizita la dvs ma astept sami spune-ti ca ati gresit inselind statul cu sume importante de bani, ca sotia dvs ati mutat-o in alta parte unde sa aiba alti sefi. Oricare politist facea ce ati facut dvs era dat afara sau pleca singur.
Este adevarat ca ati dat inculpatului Baci o suma mare de bani pentru a va face general si pe sotie ofiter? Asta se chiama coruptie .
Astept un raspuns de la dvs daca sunteti cinstit
Zoro un membru CNP cit de cit cinstit
Posted 21 January 2011 - 12:58 PM
@zorro, zororo, sau "Zoro un membru CNP cit de cit cinstit", etc
Se poate sa asteptam solutionarea plangerilor, sau tocmai noi politistii nu respectam prezumtia de nevinovatie. Numai anonimii au curaj pe site...
Va spuneam ca, trebuie sa asteptam raspunsuri...la plangerile penale. Apropo nu este vorba de imprumut de 200.000 lei, ci 20.000 lei, care s-a returnat.
La art. 59 alin.(4) din Legea nr. 360/2002 rep. se prevede: “Cercetările referitoare la abateri, din care rezultă date şi indicii că au fost săvârşite fapte prevăzute de legea penală, se vor efectua şi cu participarea unui reprezentant al Corpului, urmând ca, în raport de constatări, să fie sesizate organele judiciare”.
Aceasta prevedere nu s-a respectat si trebuie sa asteptam rezultatul parchetului.
Sunt nişte “fiţe” lipsite de demnitate, ori necunoaşterea legislaţiei specifice sau chiar slaba pregătire a unor colegi. Totul o “suspiciune” sau de ce nu, o “răutate nativă”.
Mai jos incerc sa va prezint un PUNCT DE VEDERE:
Prin Regulamentul BNR nr. 11/2008 privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice s-a prevăzut că băncile vor acorda credite doar pe baza declaraţiei fiscale din anul anterior a solicitantului, lucru ce s-a şi întâmplat şi s-a acordat creditul.
Datorită faptului că, a întocmit, semnat şi folosit adeverinţa prezentată în xerocopie BEC, de preşedintele Comisiei Buget Finanţe, care nu avea atribuţii de control şi care nu era solicitată expres la aprobarea contractului de creditare, conform prevederile art. 42. alin. 2 din Regulamentul BNR nr. 11/2008 de modificare a Regulamentului BNR nr. 3/2007 privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice, consider că nu rezultă date şi indicii că au fost săvârşite fapte prevăzute de legea penală, deoarece nu a avut reprezentarea creării vreunui pericol pentru neîncrederea publică în înscrisuri şi nu a fost urmărit un scop ilicit, ori prin aceasta să să inducă banca în eroare, deoarece în adeveinţă sunt înscrise veniturile lunare din fişa fiscală.
Totodată celelalte elemente , referitoare la data şi numărul din adeverinţă nu este de natură să genereze „consecinţe juridice”, deci nu se îndeplineşte condiţia esenţială, prevăzută de lege.
Pentru a se îndeplini condiţia, prevăzută de lege, referitoare la producerea de consecinţe juridice trebuie ca înscrisul în cauză să prezinte două aspecte:
a). – Înscrisul să aibă valoare probatorie, deci înscrisul destinat să servească ca probă, adică numai acele înscrisuri care au fost anume întocmite ca instrument probator. Nu poate constitui obiect material al falsului în înscrisuri, xerocopia unui înscris necertificată de organul competent, respectiv banca în cauză;
Chiar daca din xerocopia adeverinţei prezentate, rezultă că s-au plasmuit semnăturile numelor preşedintelui şi trezorierului general, nu se îndeplineşte aspectul referitor la “semnificaţie juridică”. Ori, în asemenea situaţie, evident, prin alterarea adevărului pe care acea dispoziţie penală este chemată să-l exprime, nu s-a adus nici o atingere relaţiilor sociale ocrotite de lege, prin incriminarea falsului, deoarece şi Regulamentul BNR nr. 11/2008 pentru modificarea Regulamentului BNR nr. 3/2007, privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice s-a prevăzut că băncile vor acorda credite doar pe baza declaraţiei fiscale din anul anterior a solicitantului.
Prin poprirea solicitată nu s-a creat vreun prejudiciu Corpului şi nu trebuia să se implice Corpul Naţional al Poliţiştilor.
Trebuie să ne abţinem de la unele “acuzatii” grave, ori de multe ori nefondate şi să ne axăm în prezent pe promovarea imaginii CNP şi rezolvarea problemelor poliţiştilor, pentru care am fost aleşi.
Apropo , vedeti ca nu v-a cenzurat nimeni, ci s-a respectat regulamentul Forumului.
Cu stima,
Edited by radusandu, 21 January 2011 - 12:59 PM.
Posted 21 January 2011 - 01:14 PM
Mai aveti asa ceva dupa ce Dobrescu a spus ca suptofiterii trebuie sa se multumeasca cu salariile ciuntite?
Rezolvarea problemelor celor care v-au ales ?
Da am inteles ,domnii chestori secretari de stat si organele de conducere ale CNP-ului.
Vai ce greu de cap sunt.
Ma bucur ca m-ati luminat domnule radusandu.
Cu stima.
Edited by Elvis, 21 January 2011 - 01:24 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users