Ordinea publica trece de primarie?
Started by ionut908, Jan 07 2011 12:58 AM
93 replies to this topic
Posted 18 March 2012 - 12:56 PM
gnr15, on 16 March 2012 - 08:32 PM, said:
ti se pare ca am certat pe cineva?lasa pe altcineva sa raspunda daca tu nu vrei!eu zic sa te uiti la tine prima data si apoi sa te uiti la cei de la dinamo.sportivii sunt persoane de caracter care muncesc mult nu ca unii ca tine care muta 3 foi dintr-un birou in altul.referitor la limba romana citeste inca o data ce ai scris si apoi corecteaza pe ceilalti!
Ca sportivii sunt persoane de caracter nu te contrazic, exista exceptiile care confirma regula,ca muncesc mult pentru a atinge niste performante in sport sunt de acord, ca sportul este greu stiu foarte bine dar de ce noi politistii din opereativi trebuie sa muncim si pentru niste trantori de la Dinamo nu am inteles niciodata.
Eu zic sa faceti o scoala de politie si pe urma puteti sa lucrati unde vreti voi acesti protejati ai sortii.
Tu care ai trecut pe la garderoba in trening si te-ai trezit in uniforma cu trese pe umar vorbesti de ,,haine" ca si cum ai sti despre ce vorbesti.Vremea securistilor se apropie de sfarsit in Politia Romana.
Eu zic sa te reorientezi, adica ori sa mergi la o scoala de politie ori vezi-ti de drumul tau.
Simpla asociere cu un cocalar da nastere unui derapaj necontrolat in mintea ta.
Forumul asta este facut pentru a invata unii de la altii cei care suntem politisti, iar cei care nu au treaba cu aceasta meserie trebuie sa dea dovada de bun simt.Suntem gata sa invatam si de la ei.
Adica daca tot intra in casa noastra este bine sa nu ne murdareasca covorul din sufragerie cu namolul lor de pe bocanci.
Edited by Elvis, 18 March 2012 - 12:58 PM.
Posted 18 March 2012 - 02:06 PM
Hal-bere,
Coniac-canoe,
Fuga ..... de raspundere,
Kara-te ...... de aici, ca e de lucru,
Sarituri... de garduri din cantonamente.
Mai sunt si alte sporturi nobile.
Dar problema este alta prin analogie.... eu daca sunt fochist la Facultatea de medicina Targu Mures ( ca tot este acest scandal la moda ) de ce nu imi da halat alb si de ce nu ma face medic chirurg. DE CEEEEEEEEEEEE ???
Coniac-canoe,
Fuga ..... de raspundere,
Kara-te ...... de aici, ca e de lucru,
Sarituri... de garduri din cantonamente.
Mai sunt si alte sporturi nobile.
Dar problema este alta prin analogie.... eu daca sunt fochist la Facultatea de medicina Targu Mures ( ca tot este acest scandal la moda ) de ce nu imi da halat alb si de ce nu ma face medic chirurg. DE CEEEEEEEEEEEE ???
Posted 18 March 2012 - 07:49 PM
oameni buni dar cu cei angajati din sursa externa nu e acelasi lucru nici ei nu au facut scoala de politie.sau un pompier care stinge focul si apoi vine in politie nu e acelasi lucru?ce are stingerea focului cu criminalistica de ex.?asta e situatia...nu zic ca toti ar merita dar totusi...se invata...daca ai facut scoala de politie gata sti de toate esti perfect?cariera unui sportiv dureaza sa zicem pana la 30 de ani apoi ce face?trebuie asigurat un loc de munca...cine s-ar mai face politist daca ar trebui sa semneze un contract doar pana la 30 de ani si apoi sa il dea afara ..asa e si la noi...
Posted 18 March 2012 - 08:00 PM
Tu chiar nu sesizezi esenta . Pompierul ala de care vorbesti, a ajuns in politie pentru ca a vrut sa munceasca in politie, si nu ca si compensatia ca a stins focul.Tu vrei ca o compensatie ca ai jucat pingpong pana la 30 d eani, un loc d emunca in Politie. De ce nu vrei un loc de munca in Jandarmerie, sau la pompieri, ca tot in MAi sunt.Sau mai bine la comunitari ca si aia sunt in MAI?
Posted 18 March 2012 - 08:11 PM
Sunt destule posibilitati pentru cei de la Dinamo, pot sa mearga la politia locala, la jandarmi ori la pompieri, sau oriunde vor muschii lor.
D.p.m.d.v. chiar e saturata Politia Romana de tot felul de neveste, lautari, fotbalisti, mingicari, nepotei, verisori, vecini, cumetri sau alte rude ale sefilor, ce nu au nicio treaba cu munca operativa si care si-au gasit urgent cate un loc caldut.
Daca se doreste ca aceasta institutie sa devina profesionista in adevaratul sens al cuvantului, trebuie stopate definitiv aceste modalitati prin care tot felul de indivizi se trezesc penste noapte politisti sarind gardul in curtea politiei.
Pe acest principiu ca a fost mare sportiv si un personaj precum Forrest Gump poate devenii politist, chiar daca ar fi alienat mintal.
D.p.m.d.v. chiar e saturata Politia Romana de tot felul de neveste, lautari, fotbalisti, mingicari, nepotei, verisori, vecini, cumetri sau alte rude ale sefilor, ce nu au nicio treaba cu munca operativa si care si-au gasit urgent cate un loc caldut.
Daca se doreste ca aceasta institutie sa devina profesionista in adevaratul sens al cuvantului, trebuie stopate definitiv aceste modalitati prin care tot felul de indivizi se trezesc penste noapte politisti sarind gardul in curtea politiei.
Pe acest principiu ca a fost mare sportiv si un personaj precum Forrest Gump poate devenii politist, chiar daca ar fi alienat mintal.
Posted 18 March 2012 - 08:50 PM
personal, principial, nu consider ca cei de la dinamo sau alte cluburi departamentale au ce cauta in structurile operative ale ministerelor.... nici la politie, nici la isu, nici la armata, nici la caile ferate samd... ca a existat aceasta cutuma, ca cei care presteaza pentru "culori" raman undeva atarnati cu un fel de renta viagera.... in functie de sportul practicat unii puteau fi convertiti in anumite functii de operativ... dar deja vorbim povesti acum.... cine mai face asemenea studii acum, cand pila e factorul de decizie..?
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users