Jump to content

Comportament de europarlamentar

32 replies to this topic

#1 cipri83

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 608 posts
  • Locationromania

Posted 06 January 2011 - 10:30 AM

La evacuarea din sediul PRM liderul partidului Vadim Tudor l-a împins şi i-a adresat injurii şefului echipei de poliţişti care au venit să-l asiste pe executorul judecătoresc la procedura de executare deoarece poliţiştii l-au împiedicat pe fratele său, Marcu Tudor, să intre în sediu. La un moment dat, i-a smuls unui poliţist cascheta de pe cap. Marcu Tudor solicitase să intre în clădirea din Emile Zola pentru a ridica o mapă cu documente, invocând faptul că poliţiştii fac un abuz tratând în acest mod un general de armată. Atât Marcu Tudor, cât şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-au ameninţat pe poliţişti că le vor face plângere penală.
Legislaţia românească prevede că lovirea sau orice acte de violenţă asupra poliţiştilor se vor pedepsi cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, eliminându-se alternativa privind pedeapsa cu amendă.Probabil ca acest comportament de neanderthal nu va fi sanctionat in nici un fel,deoarece are imunitate acest maimutoi!eu nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie ca o persoana trebuie sa aiba imunitate?pentru ca la noi in tara domnii care au imunitate se cred niste dumnezei,si clar pentru ei nu este valabila treaba cu nimeni nu e mai presus de lege!

Attached Files

Edited by cipri83, 06 January 2011 - 10:43 AM.

#2 Rusy

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 786 posts

Posted 06 January 2011 - 05:17 PM

Nu mai e nimic de comentat despre acest individ, desi eu sunt dintr-o zona unde astfel de extremisti nationalisti le-ar sta in gat multora.
Ce sa mai zicem, are imunitate, nu va fi nimic. case closed.

#3 Madalin

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 266 posts
  • LocationRomania

Posted 06 January 2011 - 10:14 PM

Indiferent cine are dreptate parerea mea este ca cea mai "sifonata" din acest scandal a iesit din nou Politia Romana ,ea fiind de cele multe ori prinsa la mijloc de jocurile politice.

#4 Miadry

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 884 posts
  • LocationBraila, Romania

Posted 07 January 2011 - 08:14 PM

Comportamentul este tipic pentru Vadim Tudor. Faptul ca este europarlamentar nu o sa-l schimbe cu nimic. :)

#5 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 07 January 2011 - 08:18 PM

se pare ca politistii i-au rupt mana... intragevar erau foarte agresivi...

exact asa face si un tigan... ameninta, profita de multime, tipa prostii si calomnii nefondate apoi te si reclama...
si ce crezi, chiar merge... nu m-ar mira sa ii sanctioneze tot pe politisti.

#6 Miadry

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 884 posts

Posted 07 January 2011 - 08:21 PM

Asta ar fi cam ciudat, dar Romania e tara tuturor posibilitatilor, asa ca nu ne mai surprinde nimic. :)

#7 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 07 January 2011 - 08:31 PM

cum sa fie ciudat? e o practica deja... multi dintre infractorii pe care i-am prins m-au reclamat... credeau ca ma intimideaza, numai ca la mine nu merge, din pacate la altii a mers

#8 Miadry

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 884 posts

Posted 07 January 2011 - 08:42 PM

Trist! Asta dovedeste ca mai avem pana sa devenim o tara cu adevarat civilizata.

#9 stelistman

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 221 posts

Posted 07 January 2011 - 08:50 PM

Nimeni de la ministerul nostru nu a intervenit public sa condamne atitudinea europarlamentarului.Colegul caruia i-a lut cascheta trebuia sa-i de un cap un gura in momentul ala, macar stia una si buna.

#10 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,677 posts
  • LocationMangalia

Posted 07 January 2011 - 09:51 PM

Conform ultimelor stiri Corneliu "Valium" Tudor s-a "julit" la brat in timp ce ii brusca pe colegii nostri de la fata locului sarindu-le sepcile de pe cap. Ori suntem circari ori nu mai suntem.

#11 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,677 posts
  • LocationMangalia

Posted 07 January 2011 - 10:09 PM

Medicamente!!

#12 Sony

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 07 January 2011 - 10:31 PM

Pentru incidentele de ieri de la sediul PRM, va incepe urmarirea penala si criminalistica a europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, a anuntat procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi.

vadim evacuare prm_1aProcurorul general, Codruta Kovesi, a solicitat, miercuri dimineata, rapoartele politistilor privind evacuarea sediul PRM din strada Emile Zola, iar in urma studierii acestora institutia s-a sesizat din oficiu, pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti si ultraj.

"In urma studierii rapoartelor, ne-am sesizat din oficiu pentru infractiunea de nerespectare a hotararii judecatoresti si ultraj", a spus procurorul general. "Va incepe o urmarire penala si criminalistica si va asigur ca dosarul va fi solutionat cu celeritate", a declarat Codruta Kovesi, la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii.

Intrebata care sunt procedurile de indeplinit si daca pentru urmarirea penala a europarlamentarului este nevoie de un aviz de la PE, procurorul general a afirmat: "Imunitatea pentru un europarlamentar este imunitatea prevazuta de fapt in legislatia nationala, este aceeasi ca si pentru senatorii si deputatii din Parlamentul Romaniei. Un astfel de aviz sau cerere de luare a unei masuri preventive este supusa regulilor din legislatia nationala. Deocamdata, pentru demararea investigatiilor, nu este necesara o autorizare speciala in acest sens".

Paula Daniela Somaldoc, executorul judecatoresc pe care seful PRM a agresat-o verbal si careia i-a aruncat un pahar cu apa in fata marti, a anuntat ca va face o plangere penala pe numele lui Corneliu Vadim Tudor.

Sursa

Sper sa nu se musamalizeze.

Edited by Sony, 07 January 2011 - 10:32 PM.

#13 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,443 posts

Posted 07 January 2011 - 11:17 PM

Azi Vadim am văzut că s-a dus la Spitalul Militar Central, iar medicii de acolo au constatat că are o fractură la o mână și i-au pus-o în ghips.
A și ieșit în fața camerelor de luat vederi cu niște amenințări și promisiuni că îi va purta prin procese pe acei polițiști.

#14 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 08 January 2011 - 09:56 AM

nimic mai mult decat ca un tigan din ghetou...

#15 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,677 posts
  • LocationMangalia

Posted 08 January 2011 - 10:42 AM

Atunci cand impertinenta se combina cu circul ieftin iata ce iese :declaratia lui C. "Valium" Tudor: "A fost o busculada teribila, care a bagat in spital doi oamani. Cand nu am avut de ce sa ma apuc, cand ma impingeau, m-am agatat de cascheta acelui individ (politist). :ner: Pe loc nu am simtit, insa aseara (joi seara) am simtit dureri teribile in antebratul mainii stangi, dar tot nu am luat in seama. De dimineata (vineri dimineata) am vazut o vanataie cat o vanata si am mers la Institutul Medico Legal. Doctora de acolo m-a trimis la Spitalul Militar", a declarat Vadim.
"Ei ne-au batut oamenii. Avem secvente filmate cu telefonul mobil cand au batut femei si le-au rasucit mainile la spate. Le prelucram. Vi le vom da. Ce cautau ei in biroul meu de europarlamentar? Noi avem dreptul de control la ei, nu invers", a mai spus Vadim.

Apropos la Balaceanca or mai avea locuri?!

#16 Sony

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 09 January 2011 - 01:01 AM

Rabdare numai sa "prelucreze" inregistrarile, ca se vor gasi vinovati. :(

#17 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,860 posts

Posted 10 January 2011 - 12:51 PM

nu Vadim ma ingrijoreaza ci tacerea Min Justitie si MAI care ar fi trebuit sa apere atit echipa de politie cit si executorul toti erau acolo sa aplice o decizie definitiva si irevocabila, nu erau de capul lor sa se distreze (ca Tanase in Oltenita :) ).

#18 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,677 posts
  • LocationMangalia

Posted 16 January 2011 - 04:09 PM

maxu08 Pe mine tocmai vadim ma ingrijoreaza, de ce? Pentru ca ma gandesc cu groaza cati ca el mai hiberneaza prin senat sau camera deputatilor. Astia in nesimtirea lor cred ca tot ce inseamna legalitate nu are nicio valoare pentru ei. Au imunitate ce sa ii faci... ma mir inca ca nu i-au scos pe saracii politisti vinovati. Parca si vad o plangere penala a lui "valium" "m-au lovit dom'le cu sapca peste mana politistii"

#19 Fairytale

anterior: angelfire

• Members
  • PipPip
  • 215 posts

Posted 16 January 2011 - 04:49 PM

Aceasta imunitate de europarlamentar are limitele sale .Poate ar trebui ca cineva sa ii faca o plangere la Parlamentul European si acel politist ar trebui sa ii faca sesizare la parchet
Vadim se foloseste de vocea sa puternica ce intimideaza , dar mai ales de tupeul sau.
Astfel de oameni au o psihologie bine pusa la punct, cunosc foarte bine psihicul celui cu care relationeaza si astfel il intimideaza, facandu-l pe celalalt sa se simta, el insusi, vinovat de situatie.
Pentru ca este europarlamentar, ii era interzis sa aiba o astfel de atitudine, a agresat chiar oamenii, carora trebuia sa le apere interesele in calitate de europarlamentar.Atitudinea pe care a avut-o nu este compatibila cu statutul sau, si de asemenea inca un punct negru pentru Romania. Sunt curioasa Parlamentul European ce ar avea de spus.

Edited by angelfire, 16 January 2011 - 04:50 PM.

#20 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 16 January 2011 - 11:56 PM

gandesti prea departe.. este doar un nebun...

si pentru puterea si imunitatea de care beneficiaza, ghici cine e de vina.... noi

Edited by bozo, 16 January 2011 - 11:57 PM.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users