Jump to content

Admitere 2011

479 replies to this topic

#41 Jack1

Banned

• Banned
  • 18 posts

Posted 16 March 2011 - 09:41 PM

De ce s-ar organiza "Saptamana portilor deschise" la scoala de politie "Vasile Lascar" daca nu se fac inscrieri?

http://www.scoalapol.../comunicate.htm

#42 rahoul

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 112 posts

Posted 16 March 2011 - 10:19 PM

pai si la administratia prezidentiala se face ziua portilor deschise http://www.presidenc...ID=fdet&id=2782 si se da admitere o singura data la cinci ani :))

ce-are sula cu prefectura?

#43 Jack1

Banned

• Banned
  • 18 posts

Posted 16 March 2011 - 10:33 PM

Nu stiu ce are sula cu prefectura, dar totodata nu stiu cine si-ar dori sa viziteze, doar de dragul vizitei, scoala de politie de la Campina.Poate e un obiectiv turistic si nu stiam eu.

#44 rahoul

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 112 posts

Posted 16 March 2011 - 11:05 PM

ca sa fiu mai explicit ziua portilor deschise este o manifestare a tuturor institutiilor publice din romania si o buna practica in domeniul comunicarii publice. nu are nici cea mai mica legatura cu sustinerea sau nu a examenului de admitere acolo pentru ca astfel de manifestari au loc la spitale, puscarii, societati energetice (a se citi mine) unde nu se organizeaza nici o admitere si nici nu cred ca ai dori sa fii admis.

si vorbind de practici, exista in romania, intr-o institutie superioara de invatamant militar practica de a se organiza admitere o data la 3 ani, academia de informatii, lucru pe care nu il stiam, dar l-am aflat astazi de la un coleg de la mru. si acolo se procedeaza asa de cativa ani buni.

asa ca nu mi se pare chiar imposibil dupa cum zicea cineva mai sus ca anul asta sa nu se mai organizeze admitere in nici o scoala, academie sau de agenti. dar daca vrei sa stii sigur asteapta inca 1 luna si vei afla informatii oficiale, nu pareri.

#45 Todoran Ioan

Junior

• Members
  • Pip
  • 40 posts

Posted 17 March 2011 - 12:36 PM

In ce data se va publica oficial? E tare absurd.

#46 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,172 posts

Posted 17 March 2011 - 01:49 PM

Nu e deloc absurd, ar fi o masura normala, pentru ca in timp ce se pregateste concedierea colectiva a unor oameni din sistem, nu e corect si nici legal sa se organizeze admitere pentru incadrarea altora.

#47 Todoran Ioan

Junior

• Members
  • Pip
  • 40 posts

Posted 17 March 2011 - 08:01 PM

Eu m-am uitat pe site la scoala de la Cluj, cred ca o sa fie admitere, dar locuri mai putine.
http://www.scoalapolcj.ro/elev.htm

Eu cred ca sunt foarte multi care ar vrea sa influenteze negativ tot ceea ce este legat de admitere, sunt prea multe interese, probabil ca sa nu ne pregatim din timp, sa fie ceva spontan si sa nu fim asa de bine pregatiti. E doar o parere, nu stiu, sunt tare confuz, o sa dau la academie, daca o sa am ocazia. Sincer, ma astept de la orice de la guvernul acesta, sper sa fie bine.

Edited by Todoran Ioan, 17 March 2011 - 08:05 PM.

#48 johnix04

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 17 March 2011 - 08:21 PM

Ce ma enerveaza mai tare e ca nu se da macar un comunicat ceva sa zica "Da, va avea loc admitere anul asta, nu stim cate locuri sau alte detalii dar vom revenii cu precizari" sau sa zica "Nu mai stati fratilor si intrebati toata ziua pe la politie/forumuri/cunostinte, ca nu va mai avea loc admiterea anul asta".
E chiar absurd!

#49 georgya

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 170 posts

Posted 17 March 2011 - 08:34 PM

johnix04 ai dreptate, insa nu avem decat sa ne pastram calmul si sa asteptam. In afara de chestiile astea nu avem altceva de facut, din pacate ... :emo-yessir:

Edited by georgya, 17 March 2011 - 08:35 PM.

#50 rahoul

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 112 posts

Posted 17 March 2011 - 08:46 PM

iata primele 1600 locuri in scolile de politie scoase la concurs anul asta. spre bucuria candidatilor admiterea s-a simplificat, durata scolarizarii este redusa, iar locurile echitabil impartite intre toate scolile! viitoru,l suna bine :ner:

http://www.prolex.ro/?cat=539

#51 Madalin

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 266 posts
  • LocationRomania

Posted 17 March 2011 - 09:12 PM

Art. 1. - Institutiile de invatamant din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor aloca, in anul 2011, un numar de 1.620 de locuri in vederea formarii initiale a politistilor locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere.

Acele locuri nu sunt pentru admiterea in Politia Romana , ci doar pentru comunitari si nici nu se organizeaza in vruna din cele doua scoli de politie si academie.

Edited by Madalin, 17 March 2011 - 09:17 PM.

#52 johnix04

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 22 March 2011 - 09:13 AM

Am sunat ieri la Politie si doamna de acolo mi-a zis ca se va da, insa nu stie niciun detaliu in legatura cu nr de locuri si ca urmeaza sa le fie furnizate aceste detalii. Voi, a-ti mai aflat ceva?

#53 drAGO5

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 459 posts

Posted 22 March 2011 - 11:06 AM

Daca continui sa mai scrii " a-ti" ( a-ti mai aflat ceva?) nu ai sanse sa intri la examen.Pana afli cate locuri vor fi, mai invata putina gramatica. :naughty:

#54 johnix04

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 22 March 2011 - 11:32 AM

Pff :doh: ...felicitari ai acumulat 1 post in plus :good: ....mda nu stiu cum mi-a sunat mie in momentul ala sau poate a fost din graba, oricum greseala mea :slapb:
on: toti cei care stiti nouatati postati va rog aici si de preferat sa fiti ontopic, nu off cum este colegul aflat cu un post mai sus de al meu :P

Edited by johnix04, 22 March 2011 - 11:37 AM.

#55 Cristi 91

Incepator

• Juniors
  • 5 posts

Posted 22 March 2011 - 06:17 PM

E cineva care s-a dus la Campina? Acum nu spun nimic de locuri?

#56 georgya

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 170 posts

Posted 22 March 2011 - 06:33 PM

Cristi91, am fost eu ieri in vizita, insa nu stie nimeni nimic. Proful care ne-a fost ghid ne-a spus sa mai asteptam cam o saptamana, maxim doua...poate se va afisa ceva totusi..

cloody , la fel sunt si eu. Asa este, trebuie sa fim pregatiti, indiferent daca se mai da sau nu. Am un prieten destul de bun care ma tine la curent cu vestile ( din promotia 2011 ). Sa auzim de bine ! :emo-yessir:

Edited by georgya, 22 March 2011 - 06:37 PM.

#57 cloody

Incepator

• Juniors
  • 12 posts
  • Locationtg mures

Posted 22 March 2011 - 06:34 PM

sunt mai mult decat confuza:) dar totusi ma pregatesc.
sa speram ca o sa fie cat de cat bine pentru toata lumea:)
sa fiti pregatiti pentru orice:)

#58 Cristi 91

Incepator

• Juniors
  • 5 posts

Posted 22 March 2011 - 06:41 PM

Ma gandeam ca o sa se afiseze de acum si locurile...georgya ai un id de mess? Poate mai vorbim despre scoala...

#59 Bogdanel

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 423 posts

Posted 22 March 2011 - 09:51 PM

Eu fiind acum in scoala , promotia 2011 , va zic ca aici nu se stie nimic inca.
Cel mai bine e sa asteptati .
Succes !

#60 georgya

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 170 posts

Posted 22 March 2011 - 10:00 PM

Asa o sa facem, bogdanel . Din pacate alta solutie nu exista... Multumim frumos ! :emo-yessir:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users