Jump to content

Ce parere aveti despre politiste?

445 replies to this topic

#441 greddy

Forumist

• Banned
  • 220 posts

Posted 17 October 2011 - 11:55 AM

explica-i asta doamnei sau domnisoarei bestkyky, bogdane :) eu doar conversam cerand niste argumente la fel ca toti ceilalti dinaintea mea, insa ea imi spune sa ma sterg la nasuc :doh: daca altceva in afara de jigniri nu poate, imi pare rau dar nu o sa stau sa privesc cum isi da aere de mare diva din politia romana

#442 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 17 October 2011 - 12:22 PM

greddy, observ ca esti foarte avid in a da sfaturi si a explica cum e cu trantitul prin boscheti cu boschetari care te iau de epoleti, desi experienta ta in politie se rezuma la spetele rezolvate in scoala si la cascat ochii in practica la tutorii profesionali. Pe vremea cand tu erai in clasa a 9-a probabil, bestkyky era politista, in strada, pe la o sectie intr-un oras care abunda in infractionalitate. In prezent, iti pot garanta ca nu plimba coli A4 dintr-un birou in altul ci desfasoara o munca foarte importanta pentru activitatea politieneasca. Hai sa iti mai explic ceva. Nu te da maret inainte de da putin cu nasul prin munca asta de politie si ceea ce inseamna ea, pentru ca iti vei da singur cu stangul in dreptul.

Edited by Cristi, 17 October 2011 - 12:23 PM.

#443 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 868 posts
  • LocationBacau

Posted 17 October 2011 - 12:24 PM

@greddy inainte de a fi politista este femeie, ar trebui sa o respecti pentru asta daca nu ai respect pentru cele care iti sunt colege.

#444 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,677 posts
  • LocationMangalia

Posted 17 October 2011 - 12:24 PM

Eu propun Administratorului închiderea acestui topic. Se pare că s-au terminat toate argumentele pro şi contra. Au mai rămas doar ironiile de postat. greddy fii un gentelman şi închide tu primul subiectul jignirilor. Aici suntem toţi colegi şi nu ne deosebim prin grade, femei sau bărbaţi, poliţişti cu muşchi, poliţişti fără muşchi. Haideţi să nu ne mai referim la munca altora pe care poate nici nu îi cunoaştem.

#445 greddy

Forumist

• Banned
  • 220 posts

Posted 17 October 2011 - 12:41 PM

@ all. Problema e ca nu ma asteptam sa recurga la astfel de vorbe cand tot ce vroiam era sa discutam pe argumente despre acest topic. Nu sunt avid in a da sfaturi dar se observa inca din scoli cum domnisoarele sunt favorizate peste tot desi se induce ideea de egalitate in toate. Am respectul cuvenit unei femei, dar daca voi preferati sa nu vedeti problema asta si sa le "periati" in continuare e problema voastra. De lipsa de eleganta povestiti-i lui bestkyky ;)

@Cristi. Nu vorbi daca nu ai habar ce experienta am eu si in ce ;) nu am povestit despre asa ceva. Pe vremea cand ea facea ce zici tu, eu invatam cum sa discut logic si sa fiu respectuos si sa nu ma dau superior cand toti ma tin pe palme. Abia astept momentul cand in Politia Romana va veni vremea unor selectii mult mai dure decat ce e acum pentru ca am vazut personal cum multe activitati sunt ingreunate de "activitatea importanta" a colegelor noastre tinute in brate de sefi si colegi lingusitori. Daca tu preferi o femeie langa tine in timpul serviciului e treaba ta.

Imi cer scuze ca am rascolit orgolii cu asta, dar credeam ca pot spune ce cred cu argumente, nu sa facem liniste de dragul respectului si cum ne e obiceiul si se intampla de fapt, sa le barfim apoi la colturi de birou ;) sunt femei, dar locul lor e acolo unde isi pot pune in valoare asta. "CASE CLOSED" :emo-yessir:

#446 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 396 posts

Posted 17 October 2011 - 12:55 PM

greddy, daca vei continua in acelasi mod, te pot asigura ca pe contul tau o sa apara distinctia Posted Image

Intrucat discutiile degenereaza si nu puteti pastra o minima decenta, acest subiect se inchide deocamdata.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users