Jump to content

Camataria

• You cannot reply to this topic
158 replies to this topic

#41 maximo

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 22 November 2010 - 12:06 AM

"Pai vezi? Eu daca eram in locul lui Fatuloiu si voiam sa va fac, asta faceam...ia scrieti-va fratilor demisiile...nu va mai ardea voua de sustinut Soriciuri atunci...adica, hai sa lasam ipocrizia la o parte, nu ati plecat din politie ca ne-au scazut astia salariile plus bataie de joc plus cadru legislativ de rahat si plecati pentru amarasteanul de Soric care am vazut toti ce vila avea si unde avea...si lasa dracu expresiile in engleza, sau toti sunteti croiti dupa asemanarea lui Sorici ala? Sau chiar mata esti Sorici? Frate,va dedublati? Vad ca si Nicuno tot cu case closed are ceva...doamne,frate...dar chiar toti sunteti creati dupa chipul si asemanarea lui Sorici?

This post has been edited by Kmcoio: Today, 11:21 PM'

colegule, la postarea asta a ta am ras cum nu am mai ras de mult ! :ner: ne dedublam, suntem creati dupa chipul si asemanarea lui ! :ner:
multumesc ca mi-ai mai descretit fruntea!
esti tare!
ca sa dormi bine la noapte, nu sunt cms.sef Vasea Aurelian Soric, sunt un biet sef de post din "Patria Camatarilor"
colegilor, eu zic sa terminam odata cu postarile despre dl. Soric si sa le reluam dupa anuntarea concluziilor de catre MAI..
va doresc o saptamana fara evenimente !
cu stima,
:emo-yessir:

pt. nicuno1: E PREA TARE !!!!!!!!! :ner:
iata gradele in Politia Neamt:
camatar
camatar principal
camatar sef adjunct
camatar sef
camatar sef principal

camatar sublocotenent
camatar locotenent inferior
camatar locotenent
camatar locotenent superior
camatar superior
camatar superior sef

fatuloiu

:ner:

Edited by maximo, 22 November 2010 - 12:13 AM.

#42 nicuno1

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • LocationNeamt

Posted 22 November 2010 - 12:10 AM

. :ner:

Edited by nicuno1, 22 November 2010 - 12:15 AM.

#43 Rookie

Loial

• Banned
  • 417 posts

Posted 22 November 2010 - 12:11 AM

View Postmaximo, on 21 November 2010 - 11:43 PM, said:

pt ce a vb dl. Soric la tv, e treaba lui personala..daca va fi gasit vinovat, e treaba lui
Nu prea e deloc treaba lui personala!
Colegul nostru Soric, nu a iesit sa plaga si sa-si etaleze cunostintele lingvistice pe posturile tv, ca o persoana particulara, oarecare. A oferit acestei tari, acel spectacol penibil, in calitate de coleg al nostru, ba chiar mai mult, in calitate de sef al politiei dintr-un intreg judet.
Ii puteti condamna pe acei oameni de rand, care in urma vizionarii spectacolului oferit de domnul inspector sef, vor spune ceva de genul:
Pai daca comandantul lor se pierde asa cu firea si da cu mucii-n fasole ... atunci ce pretentie sa mai avem de la subordonatii sai!?
Ma tem ca nu prea le putem spune ca gresesc. Pentru ca in cazul unui inspector sef asteptarile si pretentiile sunt ceva mai mari. Iar iesirea domnului Soric ne afecteaza indirect pe toti.

#44 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 22 November 2010 - 12:12 AM

Fatuloiu pus in capul listei camatarilor...criminal!Posted ImagePosted Image

#45 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,172 posts

Posted 22 November 2010 - 02:35 PM

Ce masina are Soric? Marca, culoare?

#46 bestkyky

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPip
  • 523 posts
  • Locationsomewhere in MH

Posted 22 November 2010 - 02:54 PM

Rookie, daca dl. Soric a gresit iesind in astfel de ipostaze la tv, de presedintele acestei tari ce poti sa mai zici?!
Uneori judecam oamenii fara sa ne punem in pielea lor. Greseala d-lui Soric a fost ca nu a stiut cum sa isi apropie presa, a starnit unele reactii adverse fata de mass-media autohtona, iar acum este foarte greu sa mai fie judecat obiectiv de catre jurnalisti!
Nu vreau sa iau apararea cuiva, insa mi se pare ca dam prea usor verdicte! Personal, consider ca nu-i usor sa determini 78 de sefi de post sa sustina un inspector sef, daca acesta ar fi un nemernic. In caz contrar inseamna ca acei sefi de post ar fi niste oameni slabi, dar am o indoiala ca toti sefii de post din Neamt sunt oameni lipsiti de personalitate...Nu inteleg de ce nu puteti lua in considerare si faptul ca dl Soric este un inspector sef care a reusit sa castige stima subordonatilor sai?!
Un alt aspect, catalogat de altii ca fiind dubios, se refera la averea d-lui Soric. Mie nu mi se pare atat de greu, dpdv financiar, ca un inspector sef, care are o sotie notar, sa aiba o casa frumoasa, o masina buna, o situatie materiala buna. Sunt sigura ca oricare dintre noi, daca am dispune de veniturile legale ale familiei Soric ne-am permite toate astea fara prea mari eforturi!
Am deviat cam mult de la subiectul topicului si vreau sa revin si sa va spun ca si bancile tot un fel de camatarie fac, dar legal.

#47 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 22 November 2010 - 03:21 PM

Bestkyky...cat castiga un inspector sef pe luna? Cat castiga un notar pe luna? Dar pe pamant?Posted Image Lasand gluma la o parte, frate, esti inspector sef, nu iesi pe televiziune sa te vaiti ca doamne dumnezeule, ce infractor era Mararu...dadea bani cu camata? Si ce? Si procurorii dau bani cu camata... vezi tu, conceptia mea asupra legii si legalitatii unor fapte si activitati in Romania este putin , daca nu total diferita de cea a lui Sorici. Un bun manager nu plange pe la televizor, un bun manager se poate exprima si fara onomatopee in limba engleza, un bun manager nu tipa in gura mare este persecutat, un bun manager solutiona cazul si era retinut in afirmatii pana la proba contrarie. Daca inspectorul sef respectiv considera o fapta precum camataria legala si fara importanta deosebita, de ce ne mai miram cand ne ducem batuti in fata procurorului si ala zice...si ce? Ultraj? Si ce mare lucru? Toti betivii bat politisti, el de ce sa nu fi facut lucrul asta? Pentru mine Sorici ala are un caracter labil, este execrabil ca si manager si vrei sa iti mai dau motivul pentru care l-au sustinut 78 de sefi de post? L-au citit ca este un om slab, un om pe gustul lor, de care nu le e frica, un om care le-a realizat unele lucruri(lui Maximo i-a dat masina, dupa ce i-am spus noi aici pe forum sa se duca in audienta la IPJ, ca si ala se vaicarea pe aci intr-o veselie...cred ca e specifica zonei vaicareala). Scurt si la obiect : Sorici, Fatuloiu si alti astia nu au stofa de conducatori...de aia merg lucrurile cum merg in Romania si implicit in Politia Romana. Aceasta institutie este condusa in general de nonvalori plangacioase, de niste lepre care se tin cu dintii de scaunul in care au fost pusi numai ei stiu cum si ma opresc aici. Cu toate ca nu vreti sa imi dati dreptate fatis, stiti prea bine ca asta e adevarul. Daca am avea manageri adevarati, nu am mai ascunde cazurile de ultraj, "ca nu da bine la Bucuresti", nu am mai avea haine supraevaluate la pret, am avea fiecare cateo vesta antiglont si poate cate un Dodge Charger in loc de mirificele loganuri si cateun Glock la brau. Dar nu, noi stam sa sustinem sustinatorii camatarilor. De aia merge bine totul in politia romana, fiindca unii nu mai pot de pupincurism si uita adevaratele probleme care ne macina, salarii, lipsa echipamente si lipsa cadru legislativ pentru a-l sustine pe Sorici ala care saracul nu are si el decat o ditai vila, ditai contul in banca si tocmai i-a murit un bun prieten, Mararu. Tin cu aceasta ocazie sa ii transmit domnului Sorici condoleantele mele pentru pierderea suferita. La mai multi!Posted Image

Edited by Kmcoio, 22 November 2010 - 03:21 PM.

#48 bestkyky

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPip
  • 523 posts

Posted 22 November 2010 - 04:10 PM

Mda, nu stiu daca sa rad sau sa plang la remarcile tale...
Subliniez inca o data ca nu ii iau apararea d-lui Soric si ca nu il consider vinovat sau nevinovat!!!
Kmcoio, nu te mai repezi, fi putin mai atent la detalii deoarece intre interlop si infractor e diferenta foarte mare! Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca inspectorul sef de la Neamt considera camataria ca fiind o fapta legala?! El a spus doar ca un om nu poate fi considerat interlop doar daca da bani cu camata, ceeace este si adevarat.
Cazierul lui mararu nu am de unde sa il cunosc eu si nici tu, sau altii, dar stiu ca pentru a fi numit interlop iti trebuie ceva "experienta".
Sincer nu te mai inteleg, daca un sef e bun, inseamna ca e slab, labil etc, daca e dur, inseamna ca e "al naibii" sau comunist. Cred ca tu nu ai avut parte inca de sefi buni, pe care sa ii respecti pentru ca asa simti si nu doar pentru ca asa se impune! Totusi asta nu inseamna ca nu exista si sefi capabili, care sa stie sa se faca apreciati si sa isi aprecieze subordonatii.
Kmcoio, ma repet si mai intreb o data: tu, daca ai avea o sotie notar si ai fi inspector sef, ai mai locui cu parintii sau intro cutie de chibrituri cu doua camere? Ai mai conduce un harb de masina care sa te lase cand iti e lumea mai draga? Te rog sa fii sincer!

#49 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,229 posts
  • Locationolt

Posted 22 November 2010 - 05:45 PM

Sa ma bag in seama: sigur nu ar mai sta cu un hirb de masina, dar nu ar face ce a facut Soric, cu siguranta!

Edited by eti79ety, 22 November 2010 - 05:45 PM.

#50 SandoKhan

Senior

• Banned
  • 1,063 posts

Posted 22 November 2010 - 06:09 PM

Bestkyky poate ai treaba si trebuie sa mai postezi si pe alte forumuri. Nu vrei sa ne lasi in pace? In clipa asta esti cu fundul in doua luntrii: "nu spun.... dar...."!
Poate ai treaba si te retinem.

#51 bestkyky

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPip
  • 523 posts

Posted 22 November 2010 - 06:59 PM

eti79ety, nu stiu ce a facut dl Soric, dar stiu ca daca as avea stiuatia lui financiara mi-as lua o masina in care sa ma simt in siguranta si cu care sa am curaj sa plec oriunde am chef, fara sa ma tem ca nu ajung la destinatie si mi-as mai face o casa unde sa imi pot gazdui familia si prietenii fara sa dorm eu pe o saltea pneumatica din cauza lipsei de spatiu. :emo-yessir:
Woww, " prietene " SandoKhan, cand o sa am si eu suficienti bani si cand o sa iti publici locatia, o sa iti cumpar si o sa iti trimit o tona de lamai, sau chiar intreaga productie de lamai de pe Pamant, ca sa nu mai fii atat de gretos. Ce se intampla cu tine, de ce te repeti atat in doar cateva fraze, nu ai cuvintele la tine asta-seara sau ti-a venit "dor" de mine si nu stiai cum sa faci sa te bagi in seama? :ner:

Edited by bestkyky, 22 November 2010 - 07:05 PM.

#52 Eduard

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,112 posts

Posted 22 November 2010 - 07:03 PM

Un articol interesant, care ii raspunde si lui Marius :

Masina lui Soric, in curte la Mararu! ...... intersant comentariul lui PATRIOTUL

Inca ceva ( documente )interesant, a postat cipri83 in alt topic : scandalul-continuu-la-nivelul-conducerii-din-mai-si-politia-romana

Edited by Eduard, 22 November 2010 - 07:06 PM.

#53 maximo

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 22 November 2010 - 07:11 PM

Bestkyky are dreptate...il stiti voi sau presa mai bine pe Soric?
ati stat de vorba vreodata cu el?
eu da...si e un om extraordinar...pacat ca a avut un moment de slabiciune si au tabarat televiziunile pe el...este un POLITIST foarte bun !
Nu inteleg de ce Oltenia are ceva cu dl. Soric..
cand situatia lui era deja pecetluita de basescu, din cauza mitingului..

pt. kmcoio...noroc ca ati vb voi cu dl. Soric si mi-a dat masina...
eu ma vaicaream?!
cred ca da, noi, politistii din Neamt, suntem niste plangaciosi, spagari, camatari...
noroc ca MAI are superpolitisti in Valcea sau in alte judete care au dreptul sa judece pe cineva fara sa-l cunoasca, avind ca argumente doar ceea ce li s-a servit prin presa...Vorbeai de manipulare?! Voi sunteti cei manipulati...
cu stima, colegilor,

#54 bestkyky

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPip
  • 523 posts

Posted 22 November 2010 - 07:27 PM

maximo faci aceeasi greseala ca si ceilalti, generalizezi fara sa fi atent la detalii. :D
Sunt olteanca si asta nu ma impiedica sa gandesc obiectiv! Nu trebuie sa fii dezamagit de colegii nostrii care nu sunt de acord cu sustinerea voastra pentru dl. Soric, poate ei nu au avut parte de un sef care sa le fie alaturi si sa ii inteleaga, nu cunosc sentimentul acesta. Eu, desi nu am prea mult timp in sistem, pot sa spun ca am avut sefi care nu meritau o ceapa degerata ( asta in primul meu an de viata in Minister ), apoi, cand deja imi formasem o parere destul de neplacuta despre meseria aceasta si eram hotarata sa renunt, m-am mutat in alt judet si am descoperit ca exista si sefi care isi respecta subalternii, care te iti apreciaza munca si care iti dau motive sa mergi mai departe, sa consideri ca munca pe care o faci este esentiala pentru bunul mers al unitatii din care faci parte!

Edited by bestkyky, 22 November 2010 - 07:32 PM.

#55 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,229 posts
  • Locationolt

Posted 22 November 2010 - 08:03 PM

Maximo, nu te-a judecat nimeni, ne-am spus parerea noastra si din posturile tale asta reiese si da, te-ai plans ca nu ai masina la post, iar colegii te-au indrumat sa mergi la inspectorul sef si ai rezolvat.
Dar tu esti politist? nu mi se pare!
Eu si kmcoio chiar reprezentam Oltenia! dar parerile sunt personale!Posted Image

Edited by eti79ety, 22 November 2010 - 08:05 PM.

#56 maximo

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 22 November 2010 - 08:07 PM

asta e..it was a misundestanding !
sorry.. :emo-yessir:

sunt politist de 10 ani, promotia 2000...
si sef de post din 2003, if you can read me !
case closed !

#57 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,229 posts
  • Locationolt

Posted 22 November 2010 - 08:11 PM

Bravo si felicitari pentru realizarile tale!
Bestkyky, te-ai facut politista sa conduci super-masini si sa ai super-vile, toti vrem asa ceva, dar ne intindem cat ne tine plapuma

Edited by eti79ety, 22 November 2010 - 08:16 PM.

#58 Eduard

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,112 posts

Posted 22 November 2010 - 08:15 PM

maximo - Meg voltam győződve, hogy értelmetlen, hogy menjen tovább. Az ügy lezárva !!!

:ner: :ner: :ner:

Edited by Eduard, 22 November 2010 - 08:15 PM.

#59 maximo

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 22 November 2010 - 08:19 PM

eduard, daca tot vrei sa ma injuri, fa-o in engleza sau romana..
if you can read me !
:ner:

#60 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,229 posts
  • Locationolt

Posted 22 November 2010 - 08:24 PM

maximo, asa se traduce : Am fost convins că nu are sens pentru a merge mai departe. Cazul este închis!

Edited by eti79ety, 22 November 2010 - 08:25 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users