Dar ... pentru că întotdeuna există unul ... după ce am văzut conținutul comunicatului de presă, intitulat: „REACŢIA POLIŢIŞTILOR LA GLUMELE ŞI CACOFONIILE PREŞEDINTELUI BĂSESCU”, trebuie să vă spun că am fost dezamăgit.
Domnilor (cei ce conduceți acest sindicat și cei care ați elaborat textul acelui comunicat), vă pierdeți în detalii care oricum nu au niciun înțeles pentru primul „vâslaș” al țării. Păi credeți dvs. că știe sau înțelege el ce presupune „limbajul de referinţă cerut unui şef de stat care se exprimă într-o împrejurare oficială”??
Să fim serioși un pic!
Nu vă dați seama cum se uită el la această frază, așa cu un singur ochi ... precum ăla la o poartă nou achiziționată!!
Doriți dvs. să vă reamintesc cam care sunt cuvintele la care se rezumă vocabularul marinarului? Vă spune ceva ... „găozar”, „țigancă împuțită”, etc.
Acum, întrebarea mea pentru dvs, este următoarea:
De ce în comunicatul de presă nu i-ați menționat mură-n gură, să înțeleagă și el, că unul dintre motivele pentru care acei polițiști, ce au protestat în septembrie și au aruncat cu caschetele, este și faptul că suntem conduși de specimene ca nea Șoric de la Piatra Neamț ?
Eu, cel puțin, așa știam, că una dintre revendicările „istorice” ale polițiștilor este depolitizarea acestei instituții și promovarea în funcții de conducere numai a celor ce merită cu adevărat.
Păi cum să merite să fie șef un astfel de comisar șef (ofițer din 1900 toamna și ditamai comisaru' lu pește din 2006, bașca ... absolvent al unui liceu de mate-fizică
Sper să nu vă deranjeze așa rău, întrebarea mea, pentru că chiar dacă s-ar întâmpla acest lucru, nu aș vrea să vă spun cât de mult îmi pasă. Dar nu cred că ar strica să menționați și acest amănunt, mai exact faptul că acel gest de a arunca cu cascheta, al polițiștilor de la celebru miting, de care trăienel a rămas obsedat, a fost și s-a vrut a fi un semnal de alarmă și cu privire la faptul că în această instituție ajung șefi, astfel de persoane, datorită susținerii politice de care se bucură.
Edited by Octavian, 19 November 2010 - 04:30 PM.