Jump to content

Etnobotanicele ar putea fi interzise prin lege.

70 replies to this topic

#61 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 17 November 2011 - 11:22 PM

ma refer la "+"
Urmaresc finalizarea si intregul fenomen.

#62 livu

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 152 posts
  • Locationbucuresti

Posted 18 November 2011 - 12:25 AM

inseamna ca suntem colegi de birou si nu stim :ph34r: . ti-am spus eu ca suntem de aceeasi parte a baricadei ^_^
pentru cei care au citit posturile anterioare si nu au inteles anumiti termeni:
RCTS: Raport de constatare tehnico-stiintifica
LCAPD: Laboratorul Central de Analiza si Profil al Drogurilor
analizarea substantelor, in vederea stabilirii daca sunt substante psihotrope sau stupefiante interzise la detinere sau nu, ridicate de catre politisti sau de altii nu se face ca in filme prin gustare, pipaire, mirosire, etc. ci prin analize fizico-chimice efectuate de catre specilaisti din cadrul LCAPD. acestia intocmesc RCTS, care cuprinde rezultatele analizelor efectuate asupra probelor puse la dispozitie.

#63 teolucian63

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 296 posts
  • LocationBucuresti-sector 4

Posted 18 November 2011 - 01:00 AM

View Postlivu, on 18 November 2011 - 12:25 AM, said:

...
analizarea substantelor, in vederea stabilirii daca sunt substante psihotrope sau stupefiante interzise la detinere sau nu, ridicate de catre politisti sau de altii nu se face ca in filme prin gustare, pipaire, mirosire, etc. ci prin analize fizico-chimice efectuate de catre specilaisti din cadrul LCAPD. acestia intocmesc RCTS, care cuprinde rezultatele analizelor efectuate asupra probelor puse la dispozitie.
Livu, gluma-i gluma dar chiar crezi ca suntem asa de "bobleci" sa nu mai "cunoastem si noi un pic la cai" ?
Pe bune acuma, chiar crezi ca trebuia sa ne explici ce inseamna prescurtarile alea? Ok, am inteles ca lucrezi la c.o. dar nici asa sa fim cu nasucul pe sus....

#64 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 18 November 2011 - 01:42 AM

Nu suntem colegi de birou, eu sunt unul din aia care va pun la munca si ne injurati :))
Bine ca mi-ai zis cum se face analizarea substantelor, ca eu dupa 8 ore de gustat eram cam ametit :))

Daca cunosti pe cineva personal de pe forum pune-l sa confirme, sa iti dea acces in aria privata, si acolo discutam mai multe.

#65 livu

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 152 posts
  • Locationbucuresti

Posted 18 November 2011 - 11:53 AM

n-am postat pentru colegii politisti, am postat pentru colegii de forum care nu sunt politisti, fiind un topic de pe aria publica. scuze daca v-am ofensat.
apropo, pana acum nu am injurat nici un politist care "ne-a pus la munca", desi cum am spus mai sus finalitatea judiciara este 0, ci doar cativa jandarmi pe care chiar i-am trimis la origini direct si pe fata.

#66 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 18 November 2011 - 02:11 PM

O da, cunosc ce fac jandarmii. Si nu fac asta numai pe linia ta de munca.

#67 livu

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 152 posts
  • Locationbucuresti

Posted 18 November 2011 - 06:35 PM

pana la urma e si vina sistemului ca ia in considerare o prindere facuta de exemplu in fata unui magazin de etnobotanice, cand "clientul" tocmai si-a cumparat pliculetul cu o prindere in flagarant a unui talhar, hot, etc.
in goana dupa "bete" uita de anumite principii.

#68 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 18 November 2011 - 07:12 PM

Pai jandarmii nu au nici o responsabilitate, dar se baga peste tot. Da bine la sfarsit de an in statistici.

Imi e dor de vremurile in care heroina era cel mai ieftin drog, si drogatii aveau stari de somnolenta. Erau linistiti macar dupa ce se drogau. In schimb acum umbla noapte si zi, in grupuri de 4-5, si nu dorm decat cateva ore pe saptamana.
Am vazut scris pe un magazin din-asta: "Nu e panica, e party!"...

#69 Tiesto

clona frank

• Banned
  • 184 posts

Posted 20 November 2011 - 02:09 PM

buna remarca asta :ner:

#70 livu

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 152 posts
  • Locationbucuresti

Posted 21 November 2011 - 06:16 PM

e si un site : nuepanica

#71 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 21 November 2011 - 06:49 PM

sa va mai amuzati :

Intreb un drogat, cunostinta mai veche, (de interes operativ) ce mai face. Raspunsul pe care l-am primit: "M-am panicat la gunoaie, sefule!" :ner:

Deci pana la urma e panica, nu e party... Imi pare rau ca nu pot sa ii filmez, sa vedeti cum se manifesta. Unii isi zmulg parul de pe cap, altii se scarpina pana isi fac rani adanci pe corp, au halucinatii si cred ca sunt atacati de insecte si fug pana lesina...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users