Da, este doar o suspiciune: nu am consumat niciodata etnobotanice, sau heroina sau din astea.
Nici macar nu fumez (aici ma refer la tigari simple), si nu ii inteleg pe cei care fumeaza.
Am 25 de ani, si vreau sa zic ca in urma cu 3-4 ani tinerii din orasul meu consumau in mod masiv cannabis/marihuana (sau cum naiba s-or mai scrie). Acuma de cand e cu etnobotanicele, nu prea mai aud pe nimeni laudandu-se ca e dealer de canabis,etc, toti iau etnobotanice. inainte mai auzeam (mai ales de la fete) chestii gen: nu te lega de ala ca vinde droguri, fostu prieten era dealer,etc..

(pasarici nu?!) . insa acuma cu etnobotanicele.. daca cineva vrea sa incerce merge la magazin, nu baga banii in buzunarul unor "grupari infractionale organizate" care fac ceea ce fac si stau mereu cu topurul in portbagaj iar daca le faci necazuri vin cu sabia de ninja peste tine in casa. intelegi? Patronii de etnobotanice nu fac atatea probleme cat poate face 2 "clanuri" rivale prin oras...
E ca si faza cu tigarile netrimbate. Atata vreme cat se gasesc mai ieftine prin Moldova , Serbia si Ukraina, infractorii le aduc de acolo... si apoi sa vezi tu ce placere e cand iti da o bota in cap (ca doar e smecher nu?!), si politia iti recomanda sa-ti retragi plangerea, sau de frica se intalnesc prin paduri sa iti ia declaratii (vezi: cazul lui Soric)
Din aceasta cauza eu sunt pentru legalizarea tuturor "pacatelor": prostitutie, droguri, orice.
Edited by xuser, 15 December 2010 - 07:25 PM.