@Bogdanel: ma intereseaza panoul, dar as vrea doar cu POLITIA. (fata - verso). Astept detalii in PM.
@Cromatic: am achizitionat deja geaca, anul trecut. Parca am scris si intr-unul dintre raspunsuri. Nu ma imbrac in uniforma decat ocazional, asa ca nu am nevoie de 2 bucati. eventual pune un anunt separat, cu poze.
Cumpar geaca de piele pt uniforma / panou reflectorizant
Started by CITADELA, Nov 14 2010 12:46 AM
25 replies to this topic
Posted 08 January 2012 - 10:08 PM
Posted 17 February 2012 - 10:59 AM
Astazi am trimis 2 panouri reflectorizante(cel mic pentru piept si cel de pe spate) cu inscriptia POLITIA catre userul CITADELA.
Daca pe viitor mai doreste si altcineva anumite produse de la firma de la mine din oras, poate sa ma contacteze pe forum si-l voi ajuta.
Daca pe viitor mai doreste si altcineva anumite produse de la firma de la mine din oras, poate sa ma contacteze pe forum si-l voi ajuta.
Posted 17 February 2012 - 01:29 PM
mai are cineva poza postata de rusy geaca de piele... m-ar interesa si pe mine....
Posted 15 March 2012 - 07:18 PM
Bogdanel, on 17 February 2012 - 10:59 AM, said:
Astazi am trimis 2 panouri reflectorizante(cel mic pentru piept si cel de pe spate) cu inscriptia POLITIA catre userul CITADELA.
Posted 15 March 2012 - 07:33 PM
19alex23, on 15 March 2012 - 07:18 PM, said:
cat au costat panourile? ms
I-am mai luat unui coleg de pe forum aceleaşi panouri, însă scria Poliţia Rutieră pe amândouă, şi au costat cu 3 lei mai mult.
Cei de la firmă le măsoară pe lăţime şi lungime, astfel rezultînd valoarea în lei ce trebuie plătită.
Posted 09 April 2012 - 02:35 PM
As avea si eu nevoie de panouri cu inscriptia POLITIA , cu rugamintea ca cel mare pentru spate sa aiba dimensiunile L=26 cm , l=10 cm .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users