multumesc pentru raspuns, la obiect si argumentat, ma incadrez in acele prevederi mai putin ca nu am avut declaratia de conformitate la mine (fie vorba intre noi, orice politist stie ca numai doua fabrici-ateliere autorizate si omologate rar fac tratamente chimice in tara, iar daca cumva ele nu corespund, este problema lor si sa raspunda pentru acest lucru, ca asa si scrie in declaratia de conformitate, iar daca cei de la rar vor sa-i verifice, este ok, dar nu pe banii mei)...
despre colegii tai ce sa spun, au sarit pe mine ca in bancurile alea cu "caini", fara sa aiba habar ce am scris si ce am solicitat, dezvoltand niste subiecte inchipuite si facand fel de fel de presupuneri, dovada ca "puisor, "micul meu gigant" l-a pus in mare incurcatura pe elvis, sau poate are apucaturile lui elvis, mai putin voce...
pt teolucian
nu am intrat pe acest forum sa ma cert sau sa-mi sustin nevinovatia, am considerat ca fiind un forum de "specialitate", pot fi lamurit in legatura cu anumite aspecte... numai ca am fost repezit de la inceput si pus la zid, scos vinovat pentru fapte care nu le-am facut si lucruri pe care nu le-am zis (asta arata clar modul in care gandesc unii politisti si la ce concluzii pot ajunge plecand de la un subiect nevinovat)...
poate nu am fost destul de clar, eu nu contest ca am primit amenda ca nu am avut cetificatul ala de omologare la mine, cu toate ca in oug 195 sau regulamentul de aplicare nu face mentiunea clara ca trebuie sa-l am la mine, eu am intrebat doar daca este normal sa-mi retina certificatul de inmatriculare doar ca nu am avut acea omologare, mai ales ca art 112/1 litera l nu se refera la "tratamente chimice", face referire la folie neomologata, legiutorul gandindu-se la faptul ca tratamentele chimice sunt omologate... nu stiu, doream sa aflu pareara altor politisti care aplica legea, sa vad ei cum o interpreteaza...
de asemenea doream sa stiu de ce trebuie sa merg la RAR cu dovada de omologare, din moment ce scrie pe ea ca este omogata si certificata rar, unde scrie acest lucru, ca probabil scrie undeva si nu putem sa facem totul numai ca asa vrea politistul... iar eu in legislatia rutiera publica, nu am gasit nimic concret...
este frumos din partea voastra ca va sustineti, apreciez acest lucru si in viata de zi cu zi, dar aici chiar nu este cazul, cu un minim efort, citeai comentariul meu si lasai la o parte orice tendinta de ai da dreptate lui elvis, care se pare ca intelege totul numai pe dos... poate chiar este omul in concediu si se relaxeaza debitand prostii pe forum...
ps pe bune, chiar nu stiu, si voua vi se spune ca daca nu va convine asteapta alti 10 la poarta, sau nu am fost prea clar in exprimare?
Edited by lucianviorel, 21 May 2012 - 10:43 AM.