Jump to content

Zona colectionarului politist

64 replies to this topic

#41 kino

Incepator

• Banned
  • 10 posts
  • LocationBucuresti

Posted 12 January 2012 - 05:48 PM

Exista cineva care nu are ce face cu ecusoane de politie, nationala sau straine si vrea sa le vanda sau doneze.

#42 CITADELA

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPip
  • 465 posts

Posted 12 January 2012 - 10:45 PM

A intrat microbul? :ner: Welcome to the club!

#43 kino

Incepator

• Banned
  • 10 posts
  • LocationBucuresti

Posted 13 January 2012 - 12:52 PM

Greu este sa-l iei pe primul...Dupa ce l-ai luat pe al doilea iti dai seama ca mai trebuie si altele, nu de alta, dar sa arate bine in rama.Inca mai sper!

#44 spk

Junior

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationBucurești

Posted 05 May 2012 - 10:47 PM

Nu sunt toate de poliție (lipsește serviciul canin al DGPMB, încă nu am o poză așa recentă).

Attached Files

#45 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 06 May 2012 - 09:20 AM

rinul 3, coloana 4.. gruparea de jandarmi MOBILA ... ?!?! au contract cu C.I.L. PIPERA?

#46 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 06 May 2012 - 01:39 PM

View Postspk, on 05 May 2012 - 10:47 PM, said:

Nu sunt toate de poliție (lipsește serviciul canin al DGPMB, încă nu am o poză așa recentă).

Formularea corectă ar fi fost: „am și eu numai o emblemă a poliției, majoritatea sunt de la jandarmi

#47 spk

Junior

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationBucurești

Posted 06 May 2012 - 01:42 PM

Mai numără-le odată.

#48 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 06 May 2012 - 01:47 PM

Întradevăr, matematica nu a fost niciodată punctul meu forte, dar chiar și așa, numai una văd eu acolo.
Fii bun și luminează-mă, scoate-mă din ignoranță. Merci.

#49 spk

Junior

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationBucurești

Posted 06 May 2012 - 01:47 PM

Attached File  2012-05-06_14-44-51_398.jpg   82.15K   12 downloads

#50 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 06 May 2012 - 01:49 PM

Asta e altă treabă, eu mă refeream la cele din prima poză pe care ai postat-o

#51 spk

Junior

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationBucurești

Posted 06 May 2012 - 02:04 PM

Oricum 7 din 17 nu înseamnă majoritate, dar înțeleg unde bați.

Rândul 2, coloana 2 (IGPR), rândul 3 coloana 1 (GSPI Acvila, asta se repetă, așa că o număr o singură dată) și rândul 5 coloana 1 (e a ministerului așa că admit că nu e tocmai de poliție), cea a poliției canine e lângă stema ministerului.

Am o dublură pentru cei interesați de schimburi (rândul 4, coloana 4).

Edited by spk, 06 May 2012 - 02:09 PM.

#52 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 06 May 2012 - 02:11 PM

Nu bat nicăieri. Din cele 17, majoritatea o formează cele ale jandarmilor, restul ai câte una sau două de la alte instituții. Deci grosul este format din embleme ale jandarmeriei.
Dacă dorești, dăm un split acestor posturi și inițiem un topic, separat în care să ne prezinți colecția ta așa cum se cuvine sau dacă vrei poți iniția tu unul.
Iar acest topic să-l folosim pentru trade list-uri, discuții și întrebări, etc.

Nu ne-ai spus, dacă ai dubluri și te interesează schimburi ?

#53 spk

Junior

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationBucurești

Posted 06 May 2012 - 02:50 PM

Am o dublură pentru cei interesați de schimburi (rândul 4, coloana 4).

Colecția e încă la început, sunt deschis la orice emblemă românească (străină doar dacă am avut vreo tangență cu structura respectivă).

#54 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 06 May 2012 - 03:02 PM

Hmmm... ma batea de mult gandul sa incep si eu o asemenea colectie, pana acum avand doar imagini digitale pe calculator. Asa ca, intrebarea intrebatoare: in afara de magazinul de la gara de nord (sau orice alt magazin) de unde se mai pot procura embleme, in vederea inceperii unei colectii proprii?

#55 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 06 May 2012 - 03:09 PM

Și de la magazia unității, îți poți face rost de câteva embleme pe care să le folosești pentru schimburi cu polițiști colecționari din străinătate.
Și mai poți face rost de astfel de embleme de la colegii de prin alte formațiuni, prin bunăvoința lor.

#56 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 06 May 2012 - 03:35 PM

Bai dă uei ... că tot am ajuns cu discuția pe aici, știu că avem aici pe forum mulți polițiști de frontieră. Este cineva bun care să ne facă rost și nouă de câteva embleme ale Poliției de Frontieră?
Mă interesează, dacă este posibil să fie complete, adică să aibă și partea de sus(exact ca în foto) și să fie într-o stare cât mai bună.
Posted Image

Dacă aveți cumva o astfel de emblemă și vă puteți lipsi de ea, nu ezitați vă rog să dați de știre.
Mulțumesc anticipat.

Ben, când ajungi prin Craiova, dă un semn să ne vedem la un cico, să-ți dau una/două embleme din dublurile mele, pentru a avea și tu un punct de plecare.

#57 spk

Junior

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationBucurești

Posted 06 May 2012 - 03:35 PM

Găsești multe pe okazii (de poliție mai puține).

#58 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 06 May 2012 - 03:39 PM

(de poliție mai puține).
poate pentru ca politistii sunt mai putin "ahtiati" sa afiseze ceva ce nu sunt ;)

#59 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 06 May 2012 - 03:46 PM

View Postspk, on 06 May 2012 - 03:35 PM, said:

Găsești multe pe okazii (de poliție mai puține).

spk, eu mă feresc să-mi procur embleme de pe okazii, chiar dacă prețurile sunt de cele mai multe ori convenabile acolo, ci pentru că am stâns embleme veritabile, din surse care să fie cât de cât de încredere. Pe acolo se găsesc foarte multe reproduceri sau chiar embleme fictive, ce în realitate nu există. Sfatul meu este să evitați pe cât posibil comercianții și să vi le procurați de la colegi, colecționari sau nu.

#60 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 06 May 2012 - 04:10 PM

View PostCatalin, on 06 May 2012 - 03:35 PM, said:

Bai dă uei ... că tot am ajuns cu discuția pe aici, știu că avem aici pe forum mulți polițiști de frontieră. Este cineva bun care să ne facă rost și nouă de câteva embleme ale Poliției de Frontieră?
Mă interesează, dacă este posibil să fie complete, adică să aibă și partea de sus(exact ca în foto) și să fie într-o stare cât mai bună.

Dacă aveți cumva o astfel de emblemă și vă puteți lipsi de ea, nu ezitați vă rog să dați de știre.
Mulțumesc anticipat.

Ben, când ajungi prin Craiova, dă un semn să ne vedem la un cico, să-ți dau una/două embleme din dublurile mele, pentru a avea și tu un punct de plecare.
Catalin, cu cea mai mare placere.
De o emblema completa cu Politia de Frontiera te pot rezolva eu, dar nu promit. E posibil sa ajung pe la Bucuresti peste vreo 2-3 saptamani si sa trec pe la magazinul de la gara. Repet, nu promit.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users