Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Tribunalul Argeş i-a respins ieri cererea de eliberare pe cauţiune. Avocaţii săi au declarat că vor face recurs.

Cum să stabileşti cauţiunea de 50 000 lei pentru un om căruia i-a fost găsită suma de 200 000 de euro cash în casă, cu ocazia percheziţiei domiciliare şi despre care se ştie că este milionar în euro !? :blink:

Cheia eliberării este însă la Curtea de Apel Piteşti, acolo unde se va judeca recursul.

Aproximativ o sută de persoane l-au susţinut la Piteşti pe spăgar. Oamenii au umplut până la refuz sala de judecată, iar unii dintre ei au început să plângă în momentul în care Solomon a fost adus în boxa acuzaţilor. :doh:

Ciubucarul le-a spus judecătorilor, întrebat fiind de ce vrea să fie eliberat, că sunt un milion de motive pentru care ar trebui să fie pus în libertate. „Nu am omorât şi nu am bătut pe nimeni pentru a sta în arest. Nu voi zădărnici în nici un fel ancheta şi mă voi supune la toate instrucţiunile pe care mi le veţi da [...] Arestarea mea a fost un abuz pentru că am fost ţinut în arest atât timp“şi a încheiat melodramatic: „Dacă se va dovedi că sunt pericol public şi dacă judecătorii aşa consideră, vă rog să-mi daţi închisoare pe viaţă!“.

Nu-i place la puşcărie, dar nu s-a gândit la asta înainte să pună mâna.

Publicat

Pai nu va dati seama ce inseamna pentru nivelul lui la care se invirtea sa coboare intr-o celula ? Bietul primar se crede ca din America in Somalia . O sa al termine psihic treaba asta ca , oricum din punctul de vedere al imaginii este terminat . Si asta a patit pentru ca s-a aflat ceva din discutia cu cineva dar , va dati seama cite aiureli a facut bunul primar ctitor de fintini , organizator de festivaluri cu bere si mici in parcuri si finete ( cu multe gunoaie ramase spre veselia celor de la salubritate care trebuiau platiti sa stringa ) si in aceiasi masura primarul care nu a luat masuri de reparare a strazilor pline de gropi , nu a facut nici in deceniul asta canalizare in zone apropiate de centrul orasului , a cumparat beculete de o suma imensa pentru sarbatori si parca se vede ca la anul trebuie inlocuite pe o suma si mai mare ca orasul sa capete aura nordica aducatoare de bucurie si liniste sufleteasca . Si asta ca sa mai uite lumea ca sunt multe nereguli in urbea banilor de altadata . Si apoi cei multi si nestiutori si tare bucaratori de fintini muzicale ( care fie vorba intre noi sunt frumoase si inteligente si zona a fost lucrata frumusel ) stiu care a fost valoarea lucrarii si finalul impartelii cind s-a tras linie ? Dar ce sa mai vorbim , sa lasam vremea si timpul sa treaca si sa ne arate calea de urmat . Apoi la nivelul primarului si la averea pe care o are din umilul salariu si poate ceva afaceri , suma pusa in joc pentru cautiune este chiar jenanta si penibila .Dar asta este ..se mai intimpla . :clip:

Publicat

Bravos Daniel!!!!!

Dar nu trebuie sa iti aduc aminte ca avem chiar colegi care plang cu lacrimi de crocodil dupa ,,primarul inimilor noastre" :ner:

• Moderator
Publicat

Magistratii Curţii de Apel Piteşti au respins azi cererea avocaţilor primarului Aurică, de eliberare pe cauţiune.

Procurorul DNA de caz a susţinut că mai există două dosare de corupţie care-l vizează pe Solomon, la sesizarea unor persoane din Craiova. :naughty:

Băi frate, dar magistraţii ăştia de la Piteşti parcă nu sunt din România! Or fi aduşi de prin ţările cu apă caldă? Cinste lor! :emo-yessir:

• 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Tribunalul Galaţi a dispus în această seară menţinerea măsurii de arestare preventivă a lui Antonie Solomon.

Procesul în care acesta a fost trimis în judecată, alături de patronul lanţului PIC, Cornel Penescu şi doi dintre angajaţii acestuia a fost strămutat de la Piteşti la Galaţi, la cererea lui Penescu, printr-o decizia a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Publicat

Catalin, Elvis, voi mă uimiţi! .Cam ieri mă luaţi la bastoane pentru o "nevinovată" remarcă referitoare la un subiect la care eu, ce-i drept am folosit un cuvânt dur:"pute", şi acum stupoare suntedi d.p.meu d.v. poliţişti adevăraţi!. Păi infractorul pentru noi este infractor, nu credem în el, nu-l judecăm, nu-i încălcăm drepturile, s.a.. Vă asigur eu că mai mult respect are acest tip de om pentru poliţist decât pentru magistraţi. Pe poliţiştii sau magistraţii mânjiţi îi priveşte cu scârbă,(îi diminuează patrimoniul) :ner: pe cei adevăraţi cu teamă şi respect, că doar unul din categoria ultimă îl saltă! ;) Elvis eu unul nu îi consider colegi pe plângăcioşii de care vorbeşti. Vă salut cu respect!

P.S. aştept şi accept orice comentariu, indiferent de la cine vine.

Publicat

Domnule avam politistii mai stiu si ei cate ceva prin Craiova.

Cu respect :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Cel mai celebru șpăgar al Craiovei, Antonie Solomon, rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Galaţi a respins, astăzi, recursul formulat de acesta la măsura arestării preventive, dispusă în urmă cu o săptămână de Tribunalul Galaţi.

Instanţa gălăţeană a luat decizia de menţinere a stării de arest după ce, în urmă cu o zi, a amânat pronunţarea în acest caz pentru vineri.

Aproximativ 50 de susţinători ai lui Antonie Solomon s-au strâns, joi, în faţa sediului Palatului Justiţiei din Galaţi. :doh:

Publicat

Aproximativ 50 de susţinători ai lui Antonie Solomon s-au strâns, joi, în faţa sediului Palatului Justiţiei din Galaţi. :doh:

Pai daca n-au oamenii ce face, nu trebuie sa-si consume si ei timpul intr-un fel? :doh:

• 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Judecătorii Curţii de Apel Galaţi au decis să înlocuiască măsura arestării cu obligaţia de a nu părăsi municipiul Craiova. Decizia instanţei este definitivă. :doh:

Solomon a fost eliberat deja din Penitenciarul Galaţi, după şase luni de la încarcerarea sa.

Totuși judecătorii Curţii de Apel Galaţi i-au interzis lui Solomon să ia legătura cu inculpaţii şi martorii din dosarul în care este acuzat de corupţie şi să îşi exercite funcţia pe care o îndeplinea la momentul când a luat șpaga.

Așa că cel mai celebru șpăgar al Craiovei, Antonie Solomon, a ieșit de la răcoare, iar de acum toți pupinc.... din Craiova își vor putea relua vechile îndeletniciri.

• 10 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Primarul șpăgar lasă PDL pentru UNPR. Va candida la primăria Craiova din partea partidului lui Oprea. :ner:

Antonie Solomon a decis să părăsească formaţiunea lui Emil Boc pentru mai toleranţii colegi uneperişti ai ministrului Gabriel Oprea.

Domnul primar suspendat pentru spaga isi confirma inca o data renumele de oportunist si mai sare dintr-o barca, precum un sobolan. Nu e prima data, a devenit o obisnuinta la el, a fost pe la psd-isti si a fugit la pdl-isti, iar acum s-a orientat catre uneperisti. Nu sunt sigur, dar parca sa zic ca a fost si pe la partidul lui Vadim. Oricum, concluzia e clara, omul nu are nicio treaba cu doctrinele politice, e doar interesat de beneficiile unui post de primar unde sa poata sa practice ceea ce stie sa faca cel mai bine si pentru care a devenit celebru.

Cred ca ar putea fi numit independent fara sa se greseasca. Pentru ca nu-l intereseaza convingerile si viziunea unei doctrine politice, ci doar sare ca o albinuta dintr-o floare-n alta. :ner:

Publicat

ai mai auzit ceva de acest dosar? face aproape un an de la eliberarea sa din arest preventiv. tot mai credeti ca arestarile preventive sunt luate "pe bune" (ma refer la dosarele "cu dedicatie")?

• Moderator
Publicat

După ce a fost arestat pentru fapte de corupţie, îşi va putea relua atribuţiile de primar, a decis, azi, Curtea de Apel Galaţi, care a menţinut astfel o decizie a Tribunalului, sentinţa fiind definitivă.

În 8 iulie, Tribunalul Galaţi a judecat o cerere a avocaţilor lui Solomon de înlocuire a interdicţiei de a părăsi localitatea cu cea de a părăsi ţara.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis cererea avocaţilor.

În noua decizie a Tribunalului Galaţi, care a acceptat înlocuirea interdicţiei, nu mai este cuprinsă însă şi interdicţia ca Solomon să îşi exercite funcţia de primar.

Procurorii DNA au atacat cu recurs decizia, recursul fiind judecat azi la Curtea de Apel Galaţi.

Publicat

Din partea mea sa-i aresteze pe toti PDL-ii, asa cum au facut comunistii cu legionarii candva, iar motive sunt destule! Eu unul m-am saturat de culoarea portocalie pana peste cap!

• 3 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Primarul oraşului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, ar fi primit mită în valoare de 100.000 euro.

Este vorba de bani de la firme care aveau contracte cu Primăria, respectiv o firmă de salubritate şi o firmă care urma să încheie asigurări pentru mijloacele de transport în comun.

Primarul Apostu a fost reţinut, aseară, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de luare de mită, urmând ca azi să fie prezentat la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventivă.

Cică domnul primar şi-a câştigat în mediul de afaceri din zonă, renumele de "domnul fifti-fifti sau para-para ori juma-juma" . :ner:

Ăştia sunt indivizii ce îşi doresc să fie şefi peste poliţişti. :doh:

Publicat

sa vedem trimiterea in judecata si apoi ma bucur :) sper doar sa nu fie un mare fas, inainte de alegeri, ca sa arate ca "si ai nostri" sunt la fel de prigoniti de DNA ca si ceilalti (sa elimine astfel o tema de campanie electorala) insa cind vine vorba de trimitere in judecata - ioc. sau, mai rau, dosare de 2 centi / buc - vezi cazul Remesh (unde au disparut inregistrarile), vezi cazul Dragomir Mitica (achitare), etc etc.

• Moderator
Publicat

Maxu, ca şi în cazul primarului Aurică "Şpagatore" de la Craiova, nu iese fum fără foc. :clip:

Iar acest nou caz, al primarului de la Cluj (un oraş portocaliu până-n măduva oaselor), mie îmi spune altceva ... Îmi spune că s-a dat startul pentru agoniseala ce se practică înainte de alegeri.

Nu mă bucur absolut deloc. Este doar o dovadă a ceea ce a devenit funcţia de primar în ţara noastră. Practic primarii au devenit nişte perceptori neoficiali pentru partidele politice din care provin, pe localităţile unde au fost aleşi. Din cauza asta au şi cea mai mare influenţă în privinţa deciziilor politice, tocmai pentru că cei mai mulţi bănuţi se învârt la nivelul lor.

Toată lumea vorbeşte despre beneficiul "descentralizării", de am ajuns ca acest termen să fie perceput ca o soluţie pentru problemele societăţii, deşi nu e deloc aşa, singurul efect va fi naşterea unor feude conduse de nişte îmbuibaţi domnitori locali ce vor controla absolut totul în zonă.

Publicat

nu iese fum fara foc dar de aici si pina la un probatoriu este cale lunga :) am auzit ca si nevasta-avocat este acuzata de luare de mita!! ar fi inventia ultimilor 20 de ani in materie penala - ar fi primul avocat ce devine functionar si poate fi acuzat de luare de mita

• Moderator
Publicat

Păi mi se pare că a fost modificată legea şi nu numai funcţionarii pot primi şpagă. Ţin minte că am discutat chiar aici pe forum.

• Moderator
Publicat

Ştiu că a fost modificate acele prevederi şi evident că problema a fost reglementată interpretabil. Din cauza asta au apărut pe la DNA şi mita în cazul arbitrilor de fotbal, care nu sunt funcţionari.

Publicat

Nu stiu de ce , dar cred ca boc, care face poc , isi va apara protejatul! Dar daca se dovedeste ca a luat mita nu ramane decat sa-i doresc " puscarie lunga"!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.