Elvis, on 07 January 2011 - 10:25 AM, said:
Andrew pu........aaaa mirosi a jandar.
Lasa-ne cu colaborarea asta ca suntem unii care au mai mult pe strazi ca tine.
Eu nu inteleg politistii iubitori de jandarmi ,mare grija la sex, de ce nu se muta la ei.
Parerea mea.

nu miros chiar deloc....nu stiam ca la campina termina promotii de jandarmi, dar daca unii dintre voi sunteti incapatanati sa credeti asa ceva va las in durerea voastra. voi faceti de rusine prin mentalitatea voastra politia, si apoi va bateti cu pumnul in piept ce mari si tari sunteti fara sa stiti in ce penibil va aflati.
sunt politist si pentru cine e interesat pot demonstra in pm cu copie dupa buletin si dupa legitimatie, ca sa nu va aud ca spuneti ca am furat legitimatia de la cine stie cine.
daca ma pot baza pe jandarmi si am incredere in ei mult mai mult decat in colegii mei politisti asta inseamna ca trebuie sa ma mut la ei? sau ca sunt homo? chiar nu va inteleg atitudinea. la fel cum exista idioti printre politisti, lingai, fricosi, pupatori in cur si alte specimene de militieni asa exista si printre jandarmi dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel.
la mine in oras, chiar apreciez jandarmii mai mult decat UNII dintre colegii mei. si nu numai prin faptul ca ma pot baza pe ei, ci si pentru ca dintre ei mai sunt si oameni vechi de la care ai de invatat anumite chestii. ca sa nu mai mentionez ca jandarmii sunt mai bine vazuti pe strada decat politistii.
decat sa dati din gura degeaba mai bine faceti ceva constructiv.
bozo, on 07 January 2011 - 11:23 AM, said:
nu da nimeni marfa la jandarmi, ei sunt cu marfa lor, oi cu a noastra, dar sefii nu inteleg, si ii pune sa patruleze pe strazi cu noi cu toate ca
-nu cunosc zona
-nu cunosc populatia
-nu le pasa de situati operativa si nu le rerosaz nimeni an-uri
-intocmesti singur documentatia la cazuri
-nu sunt pregatiti profesional sa faca asta
ma raportez doar la situatia din orasul meu :
unitatea de jandarmi care face cu noi la OP, toti sunt din oras, asa ca unii poate cunosc zona si populatia mai bine decat europolitistul oltean venit de 2 luni in unitate.
intr-adevar poate nu le pasa de situatia operativa insa multi au initiativa, si vreo 3-4 infractiuni flagrante anul trecut le datorez flerului colegului de la jandarmerie.
intr-adevar intocmesc singur documentatia la o infractiune flagranta...dar oare nu faci acelasi lucru cand esti cu un ASA sau AS sau ASP caruia ii pica degetele daca pune mana pe pix si se uita la un agent de zici ca el e dumnezeu?
pregatiti profesional sa faca ce? nu stiu daca stii dar jandarmii stiu sa faca un dosar de la cap la coada (am zis ma raportez la situatia din orasul meu) iar alti politistii din unitate habar n-au sa faca un Pv de constatare desi au 3 linii pe umar.
Elvis, on 07 January 2011 - 12:45 PM, said:
Stai linistit bozo ca eu i-am pierdut de multe ori prin sector.
Nu erau atenti nici macar in ce parte o iau, asta era singura lor grija ,sa ma urmareasca ce fac si la un moment dat se plictiseau.
Insa eu am fost mai norocos, ii recuperam ,dar au fost colegi care i-au dus la spital pentru ca au cazut prin canale sau au luat foc de la soba in timp ce au intrat la paznici sa ii controleze si i-a luat somnul.
Sunt reale faptele pe care ti le spun,nu bancuri, basme sau povestiri.
parca ai povesti de politia comunitara din oras