Domnule
kostyn inca de la inceput vreau sa va spun ca mi-a fost tare dor de dvs. Absenta dvs de pe site ne-a lasat mai saraci, pentru ca dvs dati plusvaloare relatiilor de colaborare(
Politie - jandarmerie).
.
,,si care da amenda cuiva doare pentru ca traieste. "
Wow....

nu am inteles nimic, ce fault grosolan ati facut gramaticii limbii romane.Cartonas rosu domnule
kostyn.
Ca nu aveti toate cuvintele m-am convins, pentru ca nici DEX-ul amintit de dvs nu m-a putut ajuta sa traduc propozitia de mai sus.
Daca este vinovata jandarmeria de situatia operativa din Romania? Este de ajuns sa consultati site-ul Miniaterului pentru a fa vace o parere despre activitatea lunara a Politiei si sa o comparati cu cea a jandarmeriei. Va apropiati cu scces de valoarea absoluta, zero barat. Daca nu ar fi acele ,,colaborari" nu ar auzi nimeni de dvs. De ce mai este vinovata jandarmeria? O sa iti dau cateve exemple:
- atata timp cat schema de functionare a jandarmeriei este plina ochi din 1990 iar Politia are mai putin cu 10000 de functii ,oare domnii care va conduc nu sunt vinovati?;
- cand aveti mai multi generali decat armata rusa, nu sunteti vinovati;
- cand aveti cate trei unitati intr-o curte sa puteti avea sef de stat major ,comandant, sefi de servicii etc la fiecare UM ,nu sunteti vinovati?;
- cand voi stati ca niste trantori in unitati iar politistii de la posturi si din strada
,, baga ore fara numar"nu sunteti vinovati?;
- CAND AVETI CEA MAI BUNA DOTARE DESI NU O FOLOSITI SI ZACE PRIN MAGAZII (VEZI CAZUL,
, ACVILA") nu sunteti vinovati?;
Nu credeti ca daca toate aceste functii, forte,dotari etc ar fi redirectionate spre ordinea publica din Romania
,,Cetateanul" ar putea sa beneficieze de servicii mai bune din partea
Politiei?
,,Si nu comandantii de jandarmi chiama SPIR-ul in ajutor cind la usa sectiiei se aduna clanurile de tigani se le ceara socoteala.Ma intreb de ce ?"
Nu va mai intrebati ca puteti sa ramaneti asa.
Dar pentru ca imi este mila de dvs o sa va spun ca jandarmeria cu asa ceva se ocupa .Asa spune legea de functionare a jandarmeriei, aici aveti dvs competente. Treceti la studiu domnule kostyn ca aveti lacune majore.
Si ca sa incheiem la fel de dramatic ,bine dvs procedati precum romanii cu citatul din Herodot ,,dacii sunt cei mai viteji si mai..." uitand sa dea si continuarea, ,,prosti da multi"si acum vine raspunsul lui Lapusneanu ,,
multi dar prosti ".
Edited by Elvis, 11 June 2010 - 12:36 PM.